A New York Times és a Guardian is címlapon hozza az EU-t bomlasztó Orbán és az OLAF által megvádolt veje történetét. Bár az Orbán-rendszer iránt egyre nő az érdeklődés nyugaton, de még így is ritkaság, ami az elmúlt 24 órában történt. A világ vezető napilapjának címlapján és a világ egyik legolvasottabb online hírportálján is Magyarország lett a vezető anyag.  A New York Times cikke a 2010-es választási győzelemmel kezdi, és végigveszi a jogállam leépítése, illetve a Putyinhoz való közeledés itthon már untig ismert lépéseit. Ami figyelemre méltó újdonság, hogy részletesen tárgyalják a miniszterelnök környezetének látványos gazdagodását, és azon belül is a Tiborcz Istvánt érintő OLAF-vizsgálatot.  Hivatkoznak a Direkt36 által közzétett hangfelvételre, amelyből kiderül, hogy a miniszterelnök vejének korábbi cége már másfél évvel azelőtt feltűnt egy nagy értékű projektben, hogy az arról szóló pályázatot egyáltalán kiírták volna. Idézik a Korrupciókutató Központ tanulmányát is, amely...

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Mindenkinek jár 5 perc hírnév."" Neki is.
És neki, az após révén még némi lábraállási pénz is.
Elvégre:: ""Mindenki annyit ér...""--ugyebár.
Manhattan
Majd azt mondják, hogy a New York Times Soros bérenc, és lejárató kampány folyik. ))
kukac50
Világhírű az egész Fidesz de még a Magyar igazságszolgáltatás is. A Fidesz a maffia korruptságáról lopásáról csalásáról plakátokon hirdetett hazugságairól.Sajnos egyetlen egy Fideszes nincs aki ettől az aljas eljárásról elhatárolódna.
Az igazságszolgáltatás a Fideszeseknek sumákolja az ügyeit nem végzi a munkáját becsületesen ebbe bele értendő a rendőrségtől kezdve egyes bírósági személyekig az ügyészségen keresztül.
kereső
@namihami: ott van orbán is azon a cimlapon-fényképpel.Ha még valaki nem ismerné esetleg Magyarország miniszterelnökét.A cikk rá van kihegyezve,kedves lapszemlézők.
kereső
@kereső: a cikk cimének inkább javasolnám:világhirű lett orbán a magyar demokrácia és jogállam lebontója.T.István mellékszereplő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.