Juszt László Facebook-oldalán írja, hogy van egy kis baj a kormányfő számolásával, mely szerint mindenképpen nyerésre állnak.

„Orbán Viktor tegnap este Visegrádon szigorúan zárt körben arról beszélt: jó pozícióban várja a kormány és a Fidesz a választást. Ő nem szeretne koalíciós kormányzást, a Fidesznek a felmérések szerint van 2,2 millió szavazója, ezzel megszerezhető az abszolút többség április 8-án”

– írta ki Juszt. 

Juszt László megjegyzi, hogy a matematika ettől eltérő képet mutat, mivel Magyarország népessége 2018. 02. 16-án 9 776 547 fő, ebből a választókorú lakosok száma kb.: 7 821 000, azaz „lehet gondolkodni… Adva van egy abszolút igazságtalan, csaló választási rendszer, amit saját maguknak készítettek a hatalom bitorlói. Ennek ellenére verhetőek, hiszen vagyunk a 2,2 millió ellen 5,6 millióan”.

Címlapkép: Facebook/László Juszt

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Bevallom, bele fogok avatkozni a választásokba, mivel elmegyek szavazni :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Munkácsi
A fidesz a választók 27 százalékával nyert kétharmados többséget ,mert a többség nem ment el szavazni
kukac50
Orbán a Román gáznál is mellébeszélt! Remélem a választás is mást mutat!
durbincs
@kukac50: mutogasson csak 1, ki nem hazudik ?
kukac50
@durbincs: Olyant a politikusok között nehéz lenne találni.
1magyar
@Desischado: Ha Orbánt legyzőznék jöhetnének a bevándorló muszlimok és a többi diktátum Brüsszelből mi?
Bilibe lóg a kezetek.
Szeparepa2
Nem nem, nem szabad, hogy ez a hazaáruló náci féreg választáson bukjon el!!! Mert akkor pofázhatna önigazolóan, hogy tessék nézni én demokrata vagyok, szabályos és igazságos volt a kormányom, lám demokratikus választáson szabályosan vesztettem, igaz ember vagyok... ezt harsogná mellét döngetve... és szépen a lopott pénzzel próbálna meglépni a bűntársaival...Nyerjen csak, nyugodjon meg érezze magát biztonságban, vigyorogjon fölényesen dőljön hátra kicsit lazítson... és akkor lanyhul a figyelme a paranoiája is... és EKKOR KELL LECSAPNI RÁ A NÉPHARAGNAK, MERT EZ A PARAZITA PATKÁNY NEM ÉRDEMEL EMBERSÉGET, NEM ÉRDEMEL KEGYELMET, NEM ÉRDEMEL ESÉLYT.. CSAK EGYET A KÍNHALÁLT...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél