Juszt László Facebook-oldalán írja, hogy van egy kis baj a kormányfő számolásával, mely szerint mindenképpen nyerésre állnak.

„Orbán Viktor tegnap este Visegrádon szigorúan zárt körben arról beszélt: jó pozícióban várja a kormány és a Fidesz a választást. Ő nem szeretne koalíciós kormányzást, a Fidesznek a felmérések szerint van 2,2 millió szavazója, ezzel megszerezhető az abszolút többség április 8-án”

– írta ki Juszt. 

Juszt László megjegyzi, hogy a matematika ettől eltérő képet mutat, mivel Magyarország népessége 2018. 02. 16-án 9 776 547 fő, ebből a választókorú lakosok száma kb.: 7 821 000, azaz „lehet gondolkodni… Adva van egy abszolút igazságtalan, csaló választási rendszer, amit saját maguknak készítettek a hatalom bitorlói. Ennek ellenére verhetőek, hiszen vagyunk a 2,2 millió ellen 5,6 millióan”.

Címlapkép: Facebook/László Juszt

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Bevallom, bele fogok avatkozni a választásokba, mivel elmegyek szavazni :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..." verhetőek, hiszen vagyunk a 2,2 millió ellen 5,6 millióan”.

brilliáns nyelvtani fordulat...még ha én írnék ilyen kacifántosan, rendben, de hogy Juszt? részegebb volt tőlem? nemááá..
Főlökött
Bevallom, bele fogok avatkozni a választásokba, mivel elmegyek szavazni :)
bertil
Juszt kicsit beivott,? Számításai alapján a 2010-es, a 2014-es választást is fölényesen a baloldaliaknak kellett volna nyerniük. Ezek szerint aki nem megy választani, az automatikusan is balodalinak számít?. RÖHELY.
wagabund
@Főlökött: nálad a pont... (kemény fenyegetés) :-)
Mrfingusz
@bertil: az egy szardarabnak számít ha nem veszi a fáradságot hogy elmenjen szavazni !
Yoda69
@bertil: 2014 ota sokkal reading a helyzet. Talan meg birkak is belatjak hogy a fuhrer alaposan atverte oket.
Meg 52 nap orban bukasaig.
laja70
Csakhogy Orbán számtanában a kisebbség a többség! 2014-ben 27% a fideszre szavazott, 34% más pártra szavazott és 39% rejtőzködő patkány nem ment el szavazni! Ezek nyerték meg akkor a fidesznek a választást! Remélhetőleg mára már megjött az eszük!!!
Edmond Dantes
Nem értem az ellenzéket.Tételezzük fel,hogy a Fidesz úgy nyer,hogy a parlamenti mandátumai például csak 40%-ot jelentenek,nyeri a választást,de ne tud kormányt alakítani (Ez egy elképesztően optimista opció).Akkor,hogy Orbánt elzavarják,ahhoz a parlamentben kellene összeállni legalább 50%+1 mandátumarány erejéig.Nem lenne egyszerűbb most,a választásokra összeállni? Azt mondják,hogy nem!! Ezt Orbán pontosan tudja, ezért aztán majd 50% feletti mandátumaránnyal megint ő fog kormányt alakítani.Ennek a bizonyos 2,2 millió hívő segítségével.
Foxley
Ez azért ennél egy kicsit bonyolultabb.
Desischado
@Edmond Dantes: Meg a határon túli férgek segítségével. De remélem, ennyire már nem hülye a magyar, hogy még most is orbánt segítse. MINDENKI MENJEN EL SZAVAZNI! ÉS AKKOR ORBÁNT LE LEHET GYŐZNI!
Munkácsi
A fidesz a választók 27 százalékával nyert kétharmados többséget ,mert a többség nem ment el szavazni
kukac50
Orbán a Román gáznál is mellébeszélt! Remélem a választás is mást mutat!
kukac50
@durbincs: Olyant a politikusok között nehéz lenne találni.
1magyar
@Desischado: Ha Orbánt legyzőznék jöhetnének a bevándorló muszlimok és a többi diktátum Brüsszelből mi?
Bilibe lóg a kezetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.