Az egyetlen lehetséges álláspont az, hogy egymás nemzettestvérei vagyunk, mondta a családügyi államtitkár.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a 2018. a külhoni magyar családok éve című programsorozat eseményén kijelentette: kevéssel az április 8-ai választás előtt sokan azt gondolják, hogy a határon kívül élők ügyét kampánytémává lehet tenni, holott ez nem lehet kampánytéma.

Azt mondta: azt várja mindenkitől, határozottan képviselje ebben az ügyben az „egyetlen lehetséges álláspontot”, azt, hogy

„egymás nemzettestvérei vagyunk, így tekintünk egymásra, függetlenül a választási ciklusoktól”.

Az államtitkár szerint lelkiismereti kérdés a határon túli magyarok ügye, és biztosította őket arról, hogy a jövőben is számíthatnak a kormányra.

Címlapkép: MTI Fotó/Balogh Zoltán

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Kedves államtitkár asszony! Tetszett már szólni Orbán Viktornak,a fidesz elnökének,vagy ez csak az ellenzékre vonatkozik?
És mi az ,hogy a külhoni magyar családok éve?
Az én magyar családom éve mikor lesz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Hiába lakik testvérbátyám a szomszédban, a keresetemet nem az ő családjára akarom költeni!. Nem is engedem beleszólni a gazdasági ügyeimbe! Így ne is szóljanak bele a külhoni magyarok sem a mi belügyeinkbe!
Eladott Ország
Bevallom, nekem Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára az egyik kedvencem. Amióta Selmeczi Gabriella eltűnt a színről (sajnálatosan a nyugdíjvagyonunkkal egyetemben), azóta Novák képviseli a nőiséget a kormányban. Szakmaiságot ugye nem nagyon tud képviselni, az értelem lángját se igazán tudja körbe hordozni. De kedves a mosolya és biztosan jó édesanya. Az sem mellékes, hogy nincs az az eszement baromság, amivel ne lenne hajlandó kiállni a kamerák elé és a kétség legapróbb jele nélkül felmondja a leckét. Teljesen függetlenül attól, hogy a józan ésszel, a realitással, de még a statisztikai adatokkal is szembemegy olykor a mondandó, neki a szeme sem rebben. Az a helyzet, hogy ezt a Párt tette kampánytémává, amikor megadta nekik a választójogot vagyis azt a jogot, hogy részt vegyenek az ország politikai életében. Egyszerre nem lehet valaki szűz és prostituált...
quadrocopter
Azannyát! Akkor miért is mennek oda adófizetői milliárdok, erről szavalj Bobe baba!
Rockxy
Hogyhogy nem lehet kampánytéma, amikor már hónapok óta kampánytéma?
De inkább ilyen hülyeségekről legyen szó, mint komoly felnőtt témákról, nem?
Hát nem? :)
Ez az egész hülye szócséplés annyira gyerekes, öntudatlan és zsigeri, hogy hánynék tőle, ha valamelyik oldalon állnék, mindegy melyiken.
Természetesen a hányás szempontjából! :)
namihami
Miért is nem lehet beszélni róla, amikor a megélhetése tetemes részét én (és mi) is fizetjük.
Ingyen vonatozás, BKV-zás, beiskolázási pénz, orvosi ellátás, stb.
Katica, ezt mi fizetjük, ők pedig nektek gazsulálnak? Pompás elosztás. Igaza van a Gyurcsánynak és remélem, hogy ennek a hülyeségnek az eltörlése érdekében akadnak magyar (igazi magyar) voksolók, akik végre felemelik a se..üket és elmennek szavazni. Ha másért nem, a saját pénzük miatt.
desiro
katalin te hülye vagy nem kicsit nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.