Az ellenzék nyomta a civilek javaslatát, ami véget vetett volna a gyerekesek elhelyezés nélküli kilakoltatásának. De hiába.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Persze, hogy nem. De a migráncsok miatt meghosszabbították a veszélyhelyzetet. Persze, mert ha szorul a hurok, bele lehet szólni a választásokba, illetve meg lehet akadályozni. A gyerekek és családok meg csak menjenek nyugodtan az utcára.
Sics
A kilakoltatás moratórium egy tisztességtelen valami. Ugyanis a lakás-kiadásból jövedelemre szert tevőkre kényszeríti bizonyos nemfizető (sem bérleti díjat, de gyakran rezsit sem fizető), érvényes szerződéssel már nem rendelkező de a lakásból ki nem menő bérlők elhelyezét a téli hónapokra. Pedig hát: a rászorulók elhelyése nyilvánvalóan a szociális ellátórendszer, az állam és az önkormányzatok dolga volna, nem pedig a bérbeadóké. Ráadásul ezzel a becstelen törvénnyel nem csak a bérbeadásból jövedelemre szert tevőkkel tol ki a kormány, hanem a tisztességes bérlőkkel is: hisz a bérbeadók beépítik a bérleti díjakba a jogrendszer bénaságából adódó kockázati felárat is ... illetve sok amúgy üresen álló és kiadható lakást ezért inkább nem adnak ki ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.