Az európai konzultációban 26 EU-tag részt vesz, egy nem. Nyilván tudja, melyik az az egy. Csak mi nem veszünk részt a francia elnök európai konzultációjában. Jót szórakozott rajta, amikor elmesélte az újságíróknak. A francia elnök a tavalyi választási kampányában megígérte, hogy szorosabbra fűzi a kapcsolatot az európai nép és az európai politika között. Ezért konzultációt indít, ahol mindenki elmondhatná a véleményét Európa jövőjéről. Franciaroszágban tavasszal indul is az akció, jelentette be még januárban. Ezután egymás után csatlakozott a kezdeményezéshez a többi ország. Magyarország kivételével! A kormányfői csúcstalálkozót követő péntek esti brüsszeli sajtótájékoztatón kiderült, hogy 26 EURÓPAI UNIÓS VEZETŐ BELEEGYEZETT: LEFOLYTATJA A KONZULTÁCIÓKAT, DE MI NEM.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem, nem gondolom, hogy bármi csodálkozni való lenne a dologban!
nekem a klasszikus vicc poénja ugrott be némi változtatással: A francia elnök könnyen nevet, de nekünk itt az ideje, hogy nagyon megijedjünk! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Végső soron az Eurólogus honlapján, attól függetlenül, hogy az ÖRÖK DURCÁS GYERMEK, és egy KULÁK KEVERÉKE "személy szerint" részt vesz-e a Macron által kezdeményezett konzultációban, ha tetszik neki, ha nem BÁRMELY EURÓPAI ÁLLAMPOLGÁR részt vehet azon a konzultáción, amely valóban az állampolgárok mindennapjairól szól!
.
Sajnálatra méltó Mo volt fiatal demokratája, mert van neki hotelje, fotelje, kisvasútja, Makovecz stílusú akadémiája, gyep fűtőháza, stb. stb-je, de RÁJÖHETNE, hogy a tiszteletet ki KELLETT VOLNA ÉRDEMELNI, és nem PÉNZÉRT MEGVENNI a körülötte settenkedő , áttételesen a MI LÁBUNKON ÁLLÓ, hozzá hasonló, korlátokat nem ismerő "BARÁTOKAT", akik ha leesik a fejéről a HIDEGHÁBORÚVAL hadicsellel becserkészett KORONA, úgy elhagyják, mint a SICC!
.
Mi isszuk a levét, rajta pedig jókat röhögnek
.
www.youtube.com/watch?v=s_W8fVAB-rM
quadrocopter
Majd a törpe Geci megmutatja, él még a magyar virtus, lerohanjuk Franciaországot,
Manhattan
Nem csak Macron... Az egész világ megveti és kiröhögi Orbánt.
Mivel nem sikerült nagy formátumú politikussá válnia, ő lett az elrettentő példa. Az is valami...
Macron: „Az egyetlen ország, amelyik nem fog benne részt venni, az Magyarország” – válaszolta újságírói kérdésre. Kis szünetet tartott, majd ironikusan hozzátette: „Ez bizonyára meglepi önöket” – mosolygott Macron, miközben a teremben sokan felnevettek."
kereső
@Manhattan: "különlegesek lettünk,mint a tejbetök"!
kokopelli
@quadrocopter: (8:44)
...még akár francianégyest táncolva franciakrémessel és franciakulccsal
a kezekben, és a főnök képét nézegetve,hogy hogy franciázik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.