Újabb operációt kellett elvégezni a bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Gy. Istvánon – tudta meg a Bors. A férfi Szombathelyen várja, hogy elkezdődjön a tárgyalása.

Miközben a rendőrgyilkossággal vádolt hungarista ügye elfogultság miatt átkerült a Győri Törvényszékről Szombathelyre, Gy. Istvánt ismét megműtötték.

Csúszik a bőnyi rendőrgyilkos tárgyalása, mert újabb operációra volt szükség

Fotó: Krizsán Csaba / MTI

– Védencem urológiai jellegű operáción esett át nemrég, de az egészségi állapota rendben van ahhoz képest, hogy a be­avatkozás börtönkörülmények között történt. Pszichésen is rendben van, rendíthetetlenül hisz az igazában – nyilatkozta a Borsnak dr. Takács Zoltán ügyvéd, aki dr. Deák Andreával együtt védi a vádlottat.

További részletek a Bors cikkében

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ez a patkány hányadik volt a várólistán???
Pálinkás Pál
Még mindig nem láttam róla hivatalos jelentést,ki lőtt először!!!
wpym
Vajon mennyi ilyen ontorvenyu mocskos seggfej van meg az orszagban???
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Nem mindegy? Rendőrre lőtt, ki kellene tekerni a nyakát nem pedig műtögetni, döglött volna meg ott helyben.
Pálinkás Pál
@levarosbukta: Nos barátom,ha igaz amit a fia állít,és a feleségét megütötték,őt meg hasbalőtték először akkor kéne sajnálni a rendőrt??? vagy te úgy gondolod a fakabátnak mindent szabad??? Esetleg te is suttyó zsernyák vagy??
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Nem vagyok! De nem is jönnek hozzám a rendőrök házkutatást tartani tiltott fegyvertartás gyanúja miatt! Stimm? Letojom mit mond a fia meg a felesége!
Pálinkás Pál
@levarosbukta: Nem láttam a hivatalos rendőri vizsgálatot a fegyverhasználatról...a mai világban meg ezek az agynélküli droidok oda mennek házkutatni,ahová a duce küldi őket!!! Talán emlékszelmég a Norvég alap kommandós megszállására,ott is biztos rengetek aknavető volt eldugva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.