Orbánnak népirtásért is felelnie kell!............ .. ... ............. .............. ... .............. ... .............. ... .............. ... .............. ... .. ... .

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Szégyen és gyalázat! Orbán akasztófára érett!
karma1
Sajnos, ez varhato volt. Most akkor tessek elohozakodni megint a korhaz bezarasokkal, "esszerusitesekkel", kedves orban elvtars, mert kurvara idoszeru.

Majd amikor egy satoraljaujhelyinek azt mondjak, hogy a legkozelebbi korhaz Cegleden van, vagy Kecskemeten, vagy Budapesten... Nade ott aztan majd jol ellatjak, csak erjen be a korhazba a sajat halala elott...
Borsodi
Vegyük már tudomásul,hogy Magyarországon nincs szükség kórházra,csak stadionokra. Az emberek egészségesek,fittek focista nemzet a mienk lássuk be.Fiatal élet erős népre van szükség ezért az 55 év felettiekkel már nem számolunk.Aki nem bírja rúgni a labdát annak már mindegy.
Yoda69
@Borsodi: Jogos. rezsigeci is megmondta nem kell minden kis bajjal fajdalommal a korhazba rohangalni. Gyogyitsa magat mindenki otthon.
A nagysikeru - Temesd el magad - program utan, most majd bevezetik az - Otthon gyogyitsd magad - programot. Aztan mindenki temetheti magat, ezek a gecik meg jot rohognek a birkakon, mikozben maganklinikan kezeltetik magukat kozpenzbol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.