A parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke megerősítette, van alapja a Fidesz pánikkeltésének. Molnár Zsolt a Magyar Időknek adott interjút. Önmagában már az is feltűnő, hogy az Orbán Viktor szerint végóráit élő MSZP egyik vezetőjét (fővárosi erős emberét, aki a budapesti elnöki posztról a fiatalkori szélsőjobboldali kalandjának előbukkanása után mondott le) a Fidesz és Mészáros Lőrinc lapja megszólalásra érdemesnek tartja, sőt, szombati nagyinterjút közöl vele. A dolog még az interjú elolvasása után se válik sokkal érthetőbbé (Molnár nem tud válaszolni arra, mi értelme volt kirúgni Botkát, ha utána Gyurcsány mégse ment velük közös listára; ennek ellenére hisz a győzelemben, de ehhez erősödniük kell; országos hálózat, markáns baloldal; a Jobbikkal nem működnek együtt, ilyenek), egészen addig, amíg el nem érünk az utolsó kérdésig.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ezek a baloldali szavazókat akarják elbolondítani ezzel a kamu szöveggel.
Botkát is ezzel készítették ki. Bedobtak egy ál mszp-s jelöltet, aki úgy nyomult mintha semmit sem tudna. Amúgy valóban meg kell újulni ennek a két pártnak, de nem egymás rovására.
Berciéknek ez lenne jó, de a választókat nem érdemes elbizonytalanítani, mint Bokrosék tették az önkormányzati választáson.
Ha azt akarjátok hogy győzzön a fityfasz ne álljatok le. Jó üzletet csinyáhattok. Annyit még lophattok ti is hogy böribe kerülhessetek.
Béla333
Azért nem semmi ez a Zsóóóti!
2014-ben ő volt a kampány felelőse, ő döntött úgy, hogy nem akarja a Rogán lakás botrányát bevonni a kampányba.
Mimóza lelkű? Inkább kettős ügynök! Ide is játszik meg oda is!
Vagy az is lehet, hogy ez már rég egy csapat?!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Költözz el!
Az uniós csatlakozási szerződés és akarat erősebb, mint az ócska, piti rasszizmusod!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Szóval te f@szkalap ,nekünk kéne elköltözni a félmajmok miatt??? titeket kéne kisöpörni Európából a gyámolítottjaitokkal együtt!!!
A rasszistázásod meg senkit nem érdekel ,ha nyitott szemmel jársz az utcán láthatod hogy az emberek még a cigókat is nagy ívben kerülik...ezek tények,úgyhogy baromira nem érdekel mit szövegelsz itt...és csak nyugtával a napot...egyre több helyen kezdenek rájönni hogy ki kell söpörni a szemetet!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Figyu, f@szkalap! Nem "nekünk" hanem csak neked!
Járj nyitott szemmel és böngészd át a csatlakozási szerződés részleteit!
Mire taknyozod magad?
Jöhet az az "egyre több hely" ( megint lesre futsz, mint a luxemburgi mesével, csaxólok...)
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mutasd meg azt a részt a szerződésben amely szerint betelepíthető a horda az unióban,azt hiszem ilyen nincs benne.../amikor aláírtuk nem volt!!/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.