A parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke megerősítette, van alapja a Fidesz pánikkeltésének. Molnár Zsolt a Magyar Időknek adott interjút. Önmagában már az is feltűnő, hogy az Orbán Viktor szerint végóráit élő MSZP egyik vezetőjét (fővárosi erős emberét, aki a budapesti elnöki posztról a fiatalkori szélsőjobboldali kalandjának előbukkanása után mondott le) a Fidesz és Mészáros Lőrinc lapja megszólalásra érdemesnek tartja, sőt, szombati nagyinterjút közöl vele. A dolog még az interjú elolvasása után se válik sokkal érthetőbbé (Molnár nem tud válaszolni arra, mi értelme volt kirúgni Botkát, ha utána Gyurcsány mégse ment velük közös listára; ennek ellenére hisz a győzelemben, de ehhez erősödniük kell; országos hálózat, markáns baloldal; a Jobbikkal nem működnek együtt, ilyenek), egészen addig, amíg el nem érünk az utolsó kérdésig.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"egyszer majd mi is kérünk tőled valamit..."
Most jött el Zsóóótinak ez az idő!

coub.com/view/b3aa9
Pálinkás Pál
A cikk számomra értelmezhetetlen...a firkász egyfolytában pánikkeltésről beszél...Libsik,..el sem tudjátok képzelni hogy az ember,mindenféle pánikolás nélkül,szimplán nem akar az afrikai söpredékkel együtt élni??? Ebben mi olyan hihetetlen,írja már le nekem valamelyíkőtök...
kereső
@Béla333: érdekes dolog ez.Botka erre-és talán még sok minden másra is-tavaly jött rá arra, amire 900.000 ember már 2009-2010-ben.
Sámannus
Ezek a baloldali szavazókat akarják elbolondítani ezzel a kamu szöveggel.
Botkát is ezzel készítették ki. Bedobtak egy ál mszp-s jelöltet, aki úgy nyomult mintha semmit sem tudna. Amúgy valóban meg kell újulni ennek a két pártnak, de nem egymás rovására.
Berciéknek ez lenne jó, de a választókat nem érdemes elbizonytalanítani, mint Bokrosék tették az önkormányzati választáson.
Ha azt akarjátok hogy győzzön a fityfasz ne álljatok le. Jó üzletet csinyáhattok. Annyit még lophattok ti is hogy böribe kerülhessetek.
Béla333
Azért nem semmi ez a Zsóóóti!
2014-ben ő volt a kampány felelőse, ő döntött úgy, hogy nem akarja a Rogán lakás botrányát bevonni a kampányba.
Mimóza lelkű? Inkább kettős ügynök! Ide is játszik meg oda is!
Vagy az is lehet, hogy ez már rég egy csapat?!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Költözz el!
Az uniós csatlakozási szerződés és akarat erősebb, mint az ócska, piti rasszizmusod!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Szóval te f@szkalap ,nekünk kéne elköltözni a félmajmok miatt??? titeket kéne kisöpörni Európából a gyámolítottjaitokkal együtt!!!
A rasszistázásod meg senkit nem érdekel ,ha nyitott szemmel jársz az utcán láthatod hogy az emberek még a cigókat is nagy ívben kerülik...ezek tények,úgyhogy baromira nem érdekel mit szövegelsz itt...és csak nyugtával a napot...egyre több helyen kezdenek rájönni hogy ki kell söpörni a szemetet!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Figyu, f@szkalap! Nem "nekünk" hanem csak neked!
Járj nyitott szemmel és böngészd át a csatlakozási szerződés részleteit!
Mire taknyozod magad?
Jöhet az az "egyre több hely" ( megint lesre futsz, mint a luxemburgi mesével, csaxólok...)
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mutasd meg azt a részt a szerződésben amely szerint betelepíthető a horda az unióban,azt hiszem ilyen nincs benne.../amikor aláírtuk nem volt!!/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.