A Békemenet szeretetnagykövete beleöntötte a tiszta vizet a pohárba. Alig egy hét alatt lerázta magáról a meglepő hódmezővásárhelyi fideszes bukta utáni búskomorságot a jobboldal szellemi iránymutatását felvállaló csapat. Öt nappal később járunk, az Echo TV Sajtóklubja Szolnokon roadshowzott. Bencsik Andrásé a szó: Az öt nap arra még nem volt elég, hogy tökéletesen kerek legyen a gondolatmenet, de ha jól értjük, akkor onnan indulunk, hogy feltételezzük a feltételezhetetlent, hogy országszerte nyer a Hódmezővásárhelyen sikeres ellenzéki összeállás, és azonnal migránsokat telepítenek be, hiszen rájuk nem nagyon szavaznak egészséges, épelméjű emberek. Azon akkor még kicsit dolgozni kell, hogyan nyernének mégis, de meglesz ez jövő hétre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bencsik elvtárs...a munkásőr vénember ideröfögött...:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Másként van ez szerintem: egészséges épelméjű ember nem szavaz azokra, akik az elmúlt 30 évben egymással maffiaszövetségben oda juttatták az országunkat, ahol most van!
volvós
Bencsik elvtárs...a munkásőr vénember ideröfögött...:-)
Béla333
Nem csodálkoznék, ha ez lenne a békamenet transzparansére is kiírva...
Amekkora barmok!
nyanya001
Bencsik András, a hazai újságírás és politikai élet kaméleonja az elmúlt negyed században szinte minden olyan pártot megjárt, ahol anyagi haszonra, vagy csak a személyes befolyásának növekedésére számíthatott. Nem lenne könnyű vállalkozás fölsorolni Bencsik minden nevezetes és látványos pálfordulását, ezért csak néhány, a Népszabadságban napvilágot látott írásából szemelgetünk, ám előtte fölemlítjük e sorok írásakor a mellényzsebében éppen fideszes tagsági könyvet szorongató kalandor életének néhány állomását.

A Rákosi kor embere. Másokhoz hasonlóan a KISZ mozgalmi tevékenység után Bencsik András is tagja lett az MSZMP-nek, elkötelezett, már-már hittérítő indulatú újságírójává vált a Népszavának, majd a Népszabadságnak, abban az időben, amikor az okosabb zsidók már kiszagolták a nagy változás előszelét, és hozzáfogtak az új, „rendszerváltó”, ám a valóságban hatalomátmentő pártok alapításába, illetve a régi lebontásába. Bencsik meg éppen ekkor vetette be magát a marxista-leninista tanok terjesztésének küzdelmébe. A Népszabadság pártpolitikai rovatában számos cikkben propagálta, hogy hozzá hasonlóan minél több magyar fiatal ismerje meg, sajátítsa el, lehetőleg jó alaposan az orosz nyelvet és a szovjet kultúrát, rajta keresztül legyen híve a „magyar-szovjet testvéri kapcsolatoknak, a szocialista hazafiságnak és az internacionalizmus szellemének!"
Ócska tróger !
Nessy
@nyanya001: Mit vagy kiakadva? és a gazdája? Ruszkik haza! - Keblemre Putyin!
Bayer Zsolt is hasonló pályát futott be, és most úgy komcsizik, mintha az átkost Márianosztrán, vagy Recsken töltötte volna! Csizmadia, Széles elvtársak nem igazán segédmunkások voltak az átkosban! Most mindenkit pocskondiáznak, aki nem velük menetel!
Boldogok a gerinctelen emberek!
peterkelemen
Én a fegyverekre szavazok, mert ez most már tűrhetetlen ami Magyarországon zajlik! Orbánék lopnak, csalnak, hazudoznak, csalászatok tömkelegére építettéka válastási rendszert is, eltörölték az Alkotmányt. Az (ál)ellenzék meg mit csinál? Nem hajlandó teljeskörű összefogásra. Orbán eltakarításához az álellenzéken keresztül vezet az út.
Foxley
Orbànra se kellett volna. Ezek szerint.
Hellcat
@volvós: Kevés nagyobb politikai köpönyegforgató takonygerincű szarjankó van mint ez a Bencsik.
Nessy
@peterkelemen: Nekem ezekkel a kamupártokkal van tele a hócipőm! Jól megfizeti őket Orbán a mi pénzünkből! Eddig hol a fészkes fenébe voltak? Mit csináltak? Ez az egész választási törvény nem más, mint törvényesített csalások sorozata! És még a húsvétot tönkreteszi ez az agyatlan társulat!
volvós
@Hellcat: 21:59 ...sajnos, vannak páran, de hála Istennek, az idő fogy ápr.8-ig !!!
papa.49
Mi van tökönrúgták a munkásőrt ???
Sámannus
Örülök hogy ezt mondja a híveinek. Ezzel máris átpártolt Gergelyékhez, mert a sok hibbant fityfaszos rögtön ott hagyja őket. Így kell ezt csinyáni!
quadrocopter
Egészséges, épelméjű ember nem témogat beteges, démonokkal küzdő, paranoiás, de sikeresen tolvajló rezsimet!
Bezony, Bencsik volt főszerkesztő elvtárs!
RonaGyuri
@Hellcat: 21:59 De erős verseny van =))
RonaGyuri
"Miért fáj nekünk, hogy egy tisztességes magyar ember gazdag lett? Nem vett el tőlünk semmit."!
nos tudom kicsiny hazánkban a tisztesség, a magyar és az ember kifejezésnek más értelme van, s a lett is véleményes!
Azonban a második mondatban lehet van valami. Mármint Bencsik elvtárs & co.-tól lehet nem vett el semmit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.