Orbán Viktor miniszterelnök szerint ahhoz, hogy Magyarország bármire képes legyen az elkövetkező négy évben, nem szabad beengedni Magyarországra egyetlen migránst sem, meg kell védeni a kerítést, ki kell fizettetni Brüsszellel az árát – minimum a felét –, és ki kell tiltani az országból mindenkit, aki bevándorlásszervezéssel foglalkozik.

Orbán: nem engedhetünk be egyetlen migránst sem, meg kell védeni a kerítést

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján a Boscolo Budapest szállodában 2018. március 6-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A kormányfő kedden a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitó című budapesti gazdaságpolitikai fórumán azt mondta:

ha sikerül megvédeni Magyarországot, akkor reálisan elérhető minden évben a 4 százalékos gazdasági növekedés, 2022-re pedig a teljes foglalkoztatottság.

Magyarország továbbá képes lehet arra, hogy minden évben emelkedjen a minimálbér, 4 százalékos gazdasági növekedéssel pedig minden évben lehet nyugdíjemelés és nyugdíjprémium, megőrizhető a nők 40 évnyi munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége, és újra emelkedhet a családoknak járó adókedvezmény – sorolta Orbán Viktor, kiemelve, hogy minden évben csökkenthetők lesznek a munkáltatói adóterhek is.

Emellett a Modern falu program elindításáról is beszélt a miniszterelnök.

Forrás: MTI

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A letelepedési kötvény nem bevándorlásszervezés?
És mi lenne, ha végre egyszer a kormányzásról beszélne?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Aki Én: Nem azt mondta Orbán, hogy az országot védi meg a bevándorlóktól, hanem a kerítést védi meg. Így már érthető a letelepedési kötvény is.
kukac50
Viktor ki engedte be azt a 3550 személyt aki már Magyar személyivel rendelkezik?
Elég a hazugságból!
kukac50
Igaza van Védje meg a kerítést szedje össze az összes gondolkodásra képtelen hazudozót meg a pereputtyát meg azokat akiket az adófizetők pénzén és az eus forrásokból támogat és váltsák le a rendőröket katonákat! álljanak oda védjék meg a kerítést Ők maguk!
Ameddig nem állnak oda Ők addig ne pofázzanak a kerítésről migránsokról!
Yoda69
Ha a kertiset karja vedeni, akkor egyszeru a keplet. Huzzunk fel meg egy keritest ami vedi a mar meglevo keritest. biztos van ra 30 milliard a fiokban. Az elios megcsinalja majd 40 milliardert diszkont aron. Igaz hogy az oszlopok majd kidolnek fel ev mulva, de van egy masik ceg aki majd vallalja a karbantartast jo penzert. Csakugy mint a ketlabon allo orban vejko lampaira, amire csak 2 ev garanciat adtak, az unio altal eloirt 50 evvel szemben. Igy jo penzert lehet azokat a lampakat is cserelgetni, es mint hallani 2 evet se birnak, nemhogy 100.000 orat, ami egyebkent 50 ev uzemidonek felel meg a szabvany szerint.
evacica
Nem bizony, csak azokat akik nekünk fizetnek jó sokat, hogy dagadjon a zsebünk! hazug banda!!!
tudode
Na nézzük csak mit "is" kell védenünk, MINT A SZEMÜNK FÉNYÉT!
.
Nem nagyobb, mint a répájuk Európa térképén bejelölve
.
b1.blog.hu/2017/12/15/ket_szines_ceruzaval_es_egy_terkeppel_megsemmisitettek_orban_legnagyobb_hazugsagat
.
Röhej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.