Állami vagy önkormányzati tulajdonba kell kerülnie a XVI. kerületi Ikarus-gyártelepnek, nehogy ott "migránstámogató irodát, esetleg migráns-szálláshelyet létesítsenek" – mondta kedden, a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Kovács Péter, a kerület polgármestere.

Közölte, a lakosság zöme egyetért a képviselők döntő hányadával abban, hogy nem szeretnék, ha ilyen szervezet vagy szállás kerülne ide, ezért szerdán javasolja a képviselő-testületnek, hogy Szatmáry Kristóf (Fidesz), a kerület parlamenti képviselője bevonásával kérjék fel a kormányt, a felszámolás alatt álló gazdájától a terület kerüljön közösségi tulajdonba.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nocsak! Tán nem Széles Gáborban támadt nosztalgia az Ikarusra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Megvásárolnák, de biztos, hogy nem a migráns-veszély miatt. Hivatkozásnak viszont jó, mert lehet a kampányt elősegíteni egy migráns-ellenességgel.
Nessy
Nocsak! Tán nem Széles Gáborban támadt nosztalgia az Ikarusra?
quadrocopter
Valamelyik hordacsicska kinézte magának, csak nem volt hihető indoka az odaajándékozásnak. Nem maradt más, mint a "migri-hiszti"!
Aki Én
Ebben a megközelítésben direkt hálás vagyok a nemzeti Mészárosnak és a nemzeti vejnek, hogy felvásárolták a szállodákat és a kastélyokat. Amennyi migránst beengedett orbán, lehet, hogy már rég elfoglalták volna azokat.
papa.49
Brékó, brékó fiúk elkéstetek az Ikarus telephelyén a Margit utcában kb. 100 kft .működik. az épületeket rendbe hozták a környezete is megfelelő, gondoljátok, hogy szívest, örömest odaadják nektek tetvek ???
quadrocopter
@durbincs: Beültették, te majom? Olvasni sem tudsz?
Klubtag
@papa.49: ...megvannak az eszközeik és azt kíméletlenül használni is fogják annak érdekében, hogy "békés" egyességre bírják a tulaj(oka)t...nem ez lenne az első ilyen eset...
papa.49
@Klubtag: Pont tegnap jártam ott egy cégnél, az egész már egy pusztulat, kivéve azok az épületek amelyeket a kft. használnak, ott álltam meg a kocsival a volt ,,PRÉS ÜZEM előtt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.