Az ellenzék is beszáll a pénzes ígéretek kampányába. Mint tegnap megírtuk, a kormány a gáz- és távfűtésszámlákba ígért 12 ezer forintos jóváírást, illetve a nyugdíjasok a jó gazdasági helyzet miatt megint kapnak Erzsébet-utalványt. Az MSZP–Párbeszéd most a 13. havi nyugdíj bevezetéséért indított harcot.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
A 85 éves már el sem totyog szavazni, az 55-65 évesek meg úgysem szavaznak rájuk mert velük fizettetik ki.
Veleda
Nem kell ezt beszopni, értelmes ember belátja, hogy ennek semmi valós alapja nincsen.
Aki Én
@1magyar: orbán anno még 14-et is ígért. De a 13-at sem adta vissza, csak kritizálja évek óta.
Veleda
@Aki Én: fidesz hívőknek most ez az ütőkártyájuk a propagandába, a Gyurcsány mindent elvett, bezzeg a nagyvezér---a haza jóságos atyuskája mindent megad -----pont most,-pont itt--hinnye, éppen a szavazás előtt. De érdekes módon, erről januárban még nem volt szó!
Béla333
Sokkal hatásosabb lenne, ha az MSZP befizetné azt a kenőpénz összeget a költségvetésbe, amit a miniszterelnöke (a Medgyessy) kapott az Alstomtól.
Hogy ne mondják az emberek, hogy miféle miniszterelnökei vannak ennek az MSZP-nek?!
verőce21
Van ennek valós alapja, és előbb-utóbb meg lehet valósítani, de először a munkáltatók részéről kell a 13. (14.) havi fizetéseket, majd utána jöhetnek a nyugdíjak.
Példának említeném az amúgy igen rossz gazdasági körülmények között/ellenére élő görögöket, ahol van ilyen. Sőt, a 15., 16 havi nyugdíjak miatt tüntettek néhány év előtt...
kereső
Szerintem nagyon sokan már a svájci indexálás visszaállitásával is megelégednének.No meg azzal,ha a KSH visszaállna a korábban alkalmazott méréseihez-mert akkor az éves nyugdij emelés mértéke jobban megfelelne a valóságnak,mint a most hazudott inflációs számitás és adat.
emerencia
@1magyar: 2014-ben nekem éppen az tűnt fel, hogy kora reggel (én még munka előtt) több nehezen mozgó aggkorú honfitársat láttam a szavazóhelyiségben és környékén. Tisztelem őket és emberhez méltó hosszú életet kívánok nekik, kerül amibe kerül. Nem miattuk mennek rosszul a dolgok Magyarországon, nem ők tehetnek arról, hogy a lakosság életkorban egyre szélesebb rétege menekül a jóléti országokba! Így gondolom annak ellenére, hogy nekünk, a mostani kora hatvanasok zömének egy kivételezett rétegtől eltekintve több évtizednyi adófizető munka után sem esélyes a civilizált, európai polgárhoz méltó öregkor...
quadrocopter
Mindig is gyanús volt a "jobban teljesítés" igéje, ugyanis jelentős csoport a nyugisok csoportja és abszolút nem elhanyagolható választói tömeg. Ennek ellenére szóba se került rezsimszinten az elmúlt 8 év alatt a 13. havi visszaadása!
1magyar
@emerencia: 85 felett már nem hiszem hogy sokan elmennek, de lehet kimutatást csinálni a szavazók koráról.
Kíváncsi lennék rá.
1magyar
Amúgy meg teljes baromság 13. vagy 14. havi bármi mikor nincs csak 12 hónap. Legyen 12 tisztességes mindenből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.