Virális lett az Origo cikke a kormánybarát sajtóban, bár van, ahol nem tüntetik fel, hogy átvételről van szó - számos mondatot simán átvettek egymástól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A videók és fotók, gondolom karácsonykor készültek egy plüss rénszarvassal. Még kihozzák belőle, hogy ez a jó keresztény maga a mikulás.
Az eset jól ábrázolja a kormánypárti propagandasajtó tehetségét, függetlenségét.
Mekkora férge ez a világnak. Most meg próbálják mosdatni.
Commenter
Ó, Istenem! Szegény meghurcolt nagyon keresztény, nagyon nagy hazafi. Egy szimpla kis közpénzen rendezett luxusvadászatért ekkora hűhót csapni. Pedig örülni kellene, hiszen annyit dolgozik, olyan szorgalmasan végzi a talpnyalást, hogy tényleg ráfér néha egy kis rekreáció, egy kis pihenés. Tényleg meg van hurcolva, körülbelül annyira mint a főinkvizitor a spanyol inkvizició idején. Sebaj, majd a Békemenet érte is vonul még hangosabban, még jobban gyűlölködve a felebaráti szeretet nevében.
nezelodo
Azok a csúnya ellenzékiek meg azt terjesztik, hogy olyan a Semjén svédországi vadászata, mint Orbán a lánya látogatása miatti svájci útjai. Csakhogy a lánya, az a bankszámlája, és az azt kezelő Mr.Arábika, volt libanoni bankár, országunk ottani konzulja. Nem is tudom,miért nem pereli Orbán ennek a megszellőztetőit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.