Választás rendje elleni bűncselekmény, valamint a személyes adattal való visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett a rendőrségen Szávay István Jobbikos országgyűlési képviselő Lévai Katalin, a Lendülettel Magyarországért nevű párt elnökének hamisított ajánlóívei miatt.

Feljelentést tettek Lévai Katalin hamis ajánlóívei miatt
Fotó: Földi Imre/MTI

A politikus pénteki Facebook-bejegyzésében azt írta, több lapon is pontosan, sorrend tekintetében is megegyeztek a nevek a Jelen Tamás fideszes képviselőjelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel. A képviselő szerint ezért " több, mint valószínű", hogy a Fidesz kampánycsapatából valaki átadta az őket jóhiszeműen támogató polgárok adatait, aláírásaikat pedig Lévai Katalin íveire hamisították.

Ez Szávay István szerint felveti a választás rendje elleni bűncselekmény, valamint a személyes adattal való visszaélés bűncselekményének alapos gyanúját, ezért pénteken feljelentést tett a XIV. kerületi ügyészségen.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Horizont: Nagyon úgy néz ki. Vagy beáll a Fideszbe, és olyan fényes jövő vár rá, mint a druszánkra, Szili Katalinra. :)

Azért Lévai Katalinban nagyobbat csalódtam, mint mondjuk 0rbánban, mert az utóbbitól a kezdetektől irtóztam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Óvatosan lopakodott (volna!) a horda, a választási strómanon keresztül!
bencemacska
De nem értem, hogy került ez a p... a V18-ba, mikor pártelnök. Egy párt elnök a másik párt tanácsadó testületében? Kémkedett, vagy mi a ló...?!
Hé MSZP, Karácsony, választ várok!
nemkati
@bencemacska: A V18-nak nem volt olyan kikötése, hogy pártelnök nem lehet tag. De az igaz, hogy az összes többi tagjuk csak korábbi kormányokban viselt valamilyen tisztséget, most nem. Mindenesetre remélem, hogyha kiderül Lévai Katalinról, hogy az ajánlóívei hamisítottak, akkor kizárják a V18-ból (de már amiatt is megérdemelné, hogy belerondított az ellenzéki összefosásokba az indulásával), na meg választási csalásért is el fogják ítélni. Nyilván nem ő személy szerint hamisította az ajánlóíveket, de mint pártelnök, ő az első számú felelős ezért.

Elkeserítő, hogy egy olyan emberben is csalódni kell, akiben eddig meg lehetett bízni, hogy becsületes, őszinte. :(((
Aki Én
hiába na, a fidesz-komcsi tempó már csak ilyen.
nemkati
@Horizont: Nagyon úgy néz ki. Vagy beáll a Fideszbe, és olyan fényes jövő vár rá, mint a druszánkra, Szili Katalinra. :)

Azért Lévai Katalinban nagyobbat csalódtam, mint mondjuk 0rbánban, mert az utóbbitól a kezdetektől irtóztam.
bencemacska
@nemkati: ma, 19:06
Nem tudom, de tanácsadó testületben egy ellenérdekű párt elnöke nálam nonszensz!!!
A legszebb az egészben, hogy ő azzal indított, hogy a Tóth Csaba nem oda való, annak a helyére kell.
Eleve nem is a fideszes jelölt ellen indított.
Nekem leginkább az a bajom vele, miért nem otthon indult?!
bencemacska
Javítás :
nem oda való, annak a helyére olyan valaki kell, mint ő.
nemkati
@bencemacska: Ezt nem értem, hogy milyen tanácsadó testületben ellenérdekelt fél? A V18-ban? Ott miért ellenérdekelt fél? Nem értem.

Hogy miért nem otthon indult, azt én se értem, ott több esélye lett volna. Talán azért indult a XIV. kerületben Tóth Csaba ellen, meg egyáltalán, mert az MSZP részéről valami nagy sérelem érhette. Amiről sem ő, sem az MSZP nem beszél, nem tudhatjuk, volt-e ilyen, vagy ha igen, az mi volt.
nemkati
@bencemacska: Egyébként Lévai Katalinnak, melyik az "otthoni" körzete?
rohács1926
Tényleg Ti mit gondoltok?
Melyik nagy párt érdeke, hogy induljon a választáson a sok kis kamupárt?
Melyik nagy párt szedi össze ezeknek az ajánlásokat; megvalósítva ezzel FOLYTATÓLAGOSAN a választás rendje elleni bűncselekményt, valamint a személyes adattal való visszaélés bűncselekményét?
Én csak kérdezem, mert olyan bizonytalan vagyok.
bencemacska
@nemkati: ma, 19:34
Gondolom, ahol lakik. Valahol Budán. De ő ragaszkodott Zuglóhoz!

Biztos megsértődött, mert nem választották meg 2014-ben újra Brüsszelbe!

Szerintem azért ellenérdekű, mert V18 Karácsonyék tanácsadó testülete, akiknek jelöltje Tóth Csaba, Lévai meg vele szemben akart indulni!
Jellemét egyébként nagyon jól megmutatja:
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/...
nemkati
@bencemacska: Énnekem itt ez jön be:
"404 az oldal nem található

Valaki valahol elrontott valamit. Mi vagy Ön, esetleg a rendszer hibázott. Pontosan tudjuk, mit érez. Dühöngje ki magát, és térjen vissza a címlapra. Előtte olvassa el, hogyan dühöngenek kevésbé higgadt olvasóink.

Tisztelt magyargyűlölő firkász!

Örömködik a liberálbolsevik zúgfirkász. Káröröm ez.
Sebaj, a lényegen mitsem változtat: POFÁRA ESETT AZ INDEXES LIBERÁLBOLSEVIK HORDA.
Ideje fogat mosnotok annyi Hillary seggnyalás után.
x.y."
nemkati
@bencemacska: Amit még nem értek: a V18 az Karácsonyék tanácsadó testülete? Mert a kezdetekben azt mondták, hogy mindenkitől függetlenek, és csak tanácsot akarnak adni a választóknak, hogy menjenek el szavazni.
bencemacska
@nemkati: ma, 20:27
Nekem már másik "dühöngő" jött be.
De próbáld meg ezt. :
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/09/valasztasi_kampany_percrol_percre_marcius_9/kunhalmi_agnes_szornyella_levai_katalin_ujsag/
A másik lényegében az ebben található belső cikk volt
nemkati
@bencemacska: Lévai már nem érdekel, de az érdekes, hogy az ő lapja, a "Szabad Lőrinc - az igazi baloldali értékekért", amiben fogatlanul ábrázolják és gyalázzák Kunhalmit. Lévai tegnap vagy tegnapelőtt azt mondta az ATV-ben, hogy amit ők mondanak szocialista politikusokról, az még finom ahhoz képest, ahogy azok őt minősítik, és hogy ez egy ilyen durva kampány. Ez a Lévai már nemigen süllyedhet mélyebbre a szememben. Sajnálom, hogy a druszám. Ott van már, ahol a másik druszája, a Lévai Anikó. Csak az utóbbi a háttérben aljaskodik, nem áll ki a disznóságokkal a nyilvánosság elé.
bencemacska
@nemkati: ma, 20:57
Csak elér Szili Kati szintjére!
Az a lap, amelyik eltűnt, az úgy jönne elő, ha a fogatlan Kunhalmira kattintsz!
És a két link pont egyforma, egyik működik, a másik nem!
nemkati
@bencemacska: Már megtaláltam, de nem a linkeden, azon most nekem is egy másik "dühöngő" jött be. :))
Desischado
A szili egy jellemtelen, gerinctelen politikai megéletési here, semmi több.
Eladott Ország
Ez a Fidesz igazi arca! Egy MSZP-s nő-szerű lénnyel is szövetkezik a hatalomért. Gusztustalan. Mennyit kapott Lévai az indulásért tőlük? És rajta kívül még van 30 kamupárt akik úgy 8 milliárd forintba kerülnek az adófizetőknek. Mindenki szavazzon a Fideszre aki a csalást szereti.Azért lenne egy kérdésem: Honnan kapta meg a FIDESZ-es ajánlóíveket ? Mert csak a FIDESZ adhatta oda neki, hogy tessék Schmittelni. Nem sejthették, hogy csak annyira tud plagizálni, mint Schmitt Pali, azaz betűről-betűre. Kényeztette a fideszeseket, elölről, hátulról, oldalról, turulból, análisan orálisan...
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 09:59
Szerintem őnagysága nagyon messze volt az aláírások gyűjtésétől, kiadta bérbe. A bérmunkát végző meg ügyes volt. Mikor elvállalta a munkát, már meg volt neki pár kitöltött ív, ahonnan másolt!
Nyilván Jelen Tamás sem maga gyűjtötte az aláírásokat, hanem az aktivistái gyűjtötték, akik kisegítették a havert egy kis pénzgyűjtésben!
Eladott Ország
@bencemacska: Az ívek aláírás hamisításánál viszont megbuktak. Gondolom, egy név különböző aláírással.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 17:54
Az a meredek, hogy a választási iroda, és a választási bizottság sem ellenőrizheti az aláírások valódiságát. Kivették a törvényből.
Azért rugóznak a másoláson, mert csak onnan lehet beszerezni a személyi számot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.