A Fidesz szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke a hatalomért és a pénzért belement a Soros-féle kvótapaktumba.

A nagyobbik kormánypárt Vona Gábor keddi nyilatkozatára reagált, amelyben elhangzott: a Jobbik megállítaná a korrupciót, és nem bontaná le a kerítést, sőt, önálló határőrséget is telepítenének mellé.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, az a Jobbik beszél, amit kilóra felvásárolt Simicska Lajos milliárdos, a Soros-paktumban a hatalomért és a pénzért pedig összeborul azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot, le akarják bontani a kerítést, és végre akarják hajtani a kvótát.

A Jobbikra sem lehet számítani Magyarország védelmében, hiszen Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt megakadályozták a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást is

- írták.

Hozzátették, ha április 8-án kormányváltás lesz, akkor a gazdasági teljesítményt nem a magyar emberekre, családtámogatásokra, nyugdíjemelésre és fejlesztésekre, hanem a migránsokra kell majd költeni.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Szóval már Vona nevét is felfűzték a sorosos migráncsos lejáratóláncra (is) Azt hiszem nagyon jó nekünk,hiszen most már két miniszterelnök-jelölt is a világ 29. leggazdagabb emberének a beépített embere.Legalább nem Orbán embere egyik sem, ez talán elég is. Ha már Vona Gábor is azt mondja hogy "Orbán alatt megtanultam tisztelni a demokráciát" akkor az már tényleg nem semmi...
Csizmás Kond
A jobbik kétszer-annyit veszített az összeborulással mintha kiállt volna az eredeti arcával...és ezt visszacsinálni már nem tudja.
Eladott Ország
Németország és Merkel úgy tekint rá, mint jó anya a hülye fiára, nagyon nem tetszik nekik az, ahogy Orbán pökhendi módon próbálja rángatni őket, miközben a német autógyárak és a német befektetések nélkül egy félév alatt lehúzhatná a rolót. Nincs az életnek egy olyan területe, ahol ez az öntelt pojáca maradandót alkotott volna, vagy sikert érte volna el.
Eközben felemésztette és eltüntette az uniós kohéziós pénzeket, az Orbán család pofátlanul gazdagodik, a lánya, a veje, az apja, a testvére, a strómanjai százmilliókat kapnak tőle, és már annyira elszállt ez az ember, és annyira lenézi a magyarokat, hogy ezt nem is titkolja.
A bukás előtt felfuvalkodottság van. Ahogy tárgynak nézi az embereket, ahogy bánik velük, ahogy eszközként kezeli őket, ahogy lenézi az országot és a népét, ahogy kifosztja őket, azt vetíti előre, hogy ez az ember nagyon nagyot fog bukni, s nagyon drága árat fizet érte.
Előbb-utóbb a magyarok önérzetét sérti majd, amit művel, és megmutatják majd neki azt, hogy az általa lenézett és megvetett magyar nép az, amelynek köszönheti, hogy játszhatja az eszét. A gátlástalansága juttatta idáig, nem a képességei és a tisztessége. Egyelőre nem akarja elhinni a magyar ember, amit a szemével lát, hogy a luftballon üres, semmi nincs benne.
Nem hiszi el, hogy a gátlástalan és határozott fellépés mögött semmi nincs, csak egy öntelt seggfej, aki semmihez nem ért az emberek manipulációján kívül. Akkor majd gombostűvel megszúrják a lufit, ami egy pillanat alatt ereszt le.
quadrocopter
Nagy a fosás a hordában, fogalmuk sincs, hgyan lőhetnének ki egy esetleges sikeres összefogást, mert akkor végük van, mint a botnak!
Rezeg a léc, gecik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.