József Attila-díjas lett a lakitelki politikus. Azért jutott másoknak is a március 15-i kitüntetésekből. „Önök arra terelnek bennünket, ahol a szép, az igaz és a jó létezik gyakran méltatlanul élt világunkban. Teljesítményük erősíti összetartozásunkat, magyar mibenlétünket, részévé válik mindannak, amit érdemes megismerni, megérteni, megtartani, továbbadni, ha úgy adódik, védelmezni” - mondta Balog Zoltán kedden a Pesti Vigadóban, amikor március 15-e alkalmából állami művészeti és miniszteri szakmai díjakat adott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
de jo lenne tudni, hogy mifaszomat dijazott az ajtatosmano...lezsak pont annyi szart er, mint amennyi a neveben van... 1 zsak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nos a szerzőt úgy tűnik a derék van-e ki alfelét még nem nyaldosta Lezsák felcsinálása lepte meg, engem sokkal inkább lenyűgöz és egyben árulkodó a mai magyar rögvalóságról:
A magyar művészet értékeinek gyarapítása érdekében végzett magas szintű, igényes teljesítménye elismeréseként Magyarország Kiváló Művésze díjban részesült: FÁBRY SÁNDOR előadóművész, író, érdemes művész;!!! =))
karma1
de jo lenne tudni, hogy mifaszomat dijazott az ajtatosmano...lezsak pont annyi szart er, mint amennyi a neveben van... 1 zsak...
lampa laz
Az írói munkásságát nem ismerem, de a politikában végzett tevékenysége alapján el tundom képzelni milyen lehet. Osztom @karma1: véleményét, egy zsák szar.
papa.49
Mind hármatoknak igaza egy köpönyegforgató geci, Antall József teste még ki se hűlt mikor ez a paprikajancsi már a fideszben pompázott !!!
karma1
@lampa laz: Ha volt valami politikai multja,- asszem, valami lakitelki osszeroffenesen o volt az egyik tag? erre nem emlekszem pontosan -, az OK, azert talan-talan jarna valami... De Jozsef Attila dijat? Es miert most osztogatjak eme dijat, miert nem a Kolteszet Napjan, ami aprilis 12-e? Es Jozsef Attila szulinapja?
(Jaj, bocsi, mar pont olyan idiotan irok mint a budos halfarok...:o))) Tele kerdojellel...:o))))
karma1
@papa.49: Ja, a parazitak is mindig megtalaljak a kovetkezo segget, amiben megmelegedhetnek...:o))))
kereső
Irjuk le egymás mellé a két nevet: József Attila dij-Lezsák Sándor.
Ez ...,nem is találok szavakat.
lampa laz
@karma1: (7:04) Azért most kapja ez a faß, mert ha nem nyernek ápr. 8-án, akkor 12-én nem fog tudni már József Attila díjat osztogatni. Most mindent lezavarnak, lenyúlnak amit még lehet, ha nyernek akkor meg folytatják tovább a lopást, népnyomorítás.
papa.49
@karma1: A lakitelki találkozó az ő kertjében volt akkor még véresen komoly MDF. volt, előtte meg gondolom mszmp. aztán hirtelen megvilágosodott és át lépet a fideszbe, ahol szinte azonnal alelnök lett belőle
A lakitelki résztvevők között voltan valóban igazi hazafiak is na nem ő, hanem a Csengery Dénes aki később el hunyt ...
Az akkori mdf. ből rengetegen beléptek a fideszbe ...
Ez a gyík meg azóta is kapja a suskák a népfőiskolára számolatlanul !!!
karma1
@papa.49: Azert Mecs Imre sem allt be fityfaszosnak, es maradtak meg tisztesseges emberek is onnan,...

@lampa laz: Ez lett volna a masik, amit leirok, de gondoltam hogy "aaaa', ez annyira vad gondolat"... De ugy latszik nem, mert mas jozan ember agyaban is megfordult ez...
papa.49
@karma1: A Mécs Imre az szdsz. ben kezdte, aztán állt át az mszp. be ezzel már én se tudtam mit kezdeni ...
karma1
@papa.49: Bocsi, akkor en tudtam rosszul...:o))
karma1
@papa.49: Aztan meg 2011-ben vissza is lepett az SZDSZ-be,, (igy irja a wiki)
Nem tudom tenyleg, hogy miert emlekeztem ugy, hogy MDF-es volt...:o))) Na, mindegy..:o)))
karma1
@papa.49: Je, pedig ezt is a wiki irta,... (Szerintem akkor mar nem is volt SZDSZ, asszem... Akkor nem erdekelt annyira a politika, es mar regen nem eltem otthon)
papa.49
Akkora seggnyalója a fütyisznek, hogy megérdemli ))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.