De minek örülnék jobban, ha a magyarok nyernek vagy az amcsik? Tizenéves koromban operarajongó voltam. Hetente akár háromszor is ott ültem a Magyar Állami Operaház harmadik emeletén, a szélen, a kakasülőn, néha állva nézve/hallgatva a remek előadásokat. A szinte ingyenes jegyre rá is nyomtatták a figyelmeztetést: „Erről a székről a színpad nem látható.” Így is megkönnyeztem a lírai baritonok szívtépő áriáit, elsősorban Svéd Sándort a Rigoletto második felvonásában.

(Forrás: nepszava.hu, RonaGyuri által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...magyar és román csapat...hány olyan mérkőzésen voltál ahol a román csapatnak drukkoltak magyarok ?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: többen is; többször dolgoztam együtt külföldön erdélyiekkel!! =))
S láttam könnyes szemmel a román himnuszt énekelve őket! =())
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...erdélyi lehetett román is...de én voltam olyan hokimeccsen ahol az erdélyi magyart honfitársai azért fütyülték ki mert a román válogatottban játszott.
...ami meg a humuszkönnyezést illeti ott szerintem túloztál ...:)
RonaGyuri
@Csizmás Kond: nem, egyébként vad-magyarok voltak, s biza könnyes szemmel énekelték mikor felkúszott a román zászló!!! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri, tedd a kezed a szívedre és képzeld el, ha én mondanám elhinnéd-e...:)...mert bármilyen vadmagyar a román himnuszra nem könnyezik...
...az ilyen sehonnai duma mindig azt a meggyőződést kelti bennem hogy nagyon buta egy magyar lehet aki azt hiszi hogy ezt más elhiszi...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: sajnos én nem vagyok olyan, aki jobban hisz az előírásoknak, mint a saját szemének és fülének! Életem folyamán itthon és külföldön is többször dolgoztam együtt erdélyi magyarokkal. Rengeteg időt töltöttem velük a munkán túl is.. Sokszor néztünk együtt TV-ben sport-közvetítéseket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél