Igaz, hogy jó viszonyban voltunk és jól tudtunk együtt dolgozni, de mindent azért nem kötöttünk egymás orrára - így magyarázta a hvg.hu-nak a Kósa Lajos egyik bizalmi emberének tekinthető, a fideszes politikust anno a "csengeri szélhámosnővel" összekötő Orendi Mihály. A volt debreceni sportközpontvezető tavaly év végén állítása szerint megszakította a kapcsolatot Szabó Gábornével, a nő cégében ugyanakkor a mai napig résztulajdonos és ügyvezető. Állítása szerint nem ért rá kiszállni belőle.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Csányi Sándor 300 milliárd forint körüli összeggel a világ leggazdagabb embereinek a listáján szerepel. Az itt szóban forgó összeg annak több, mint a négyszerese! Ki lehet a megbízó? Ki az az ember, akinek csak a Kósa Lajosra bízott vagyonrésze négyszer több, mint az általunk eddig a leggazdagabbnak hitt magyar ember teljes vagyona?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Mindenkinek kezd forró lenni a krumpli ?
karma1
Jaj, me'g megszanom a vegen ezt a szegeny orendit... Hogy masfel-ket eve "nem volt ideje kiszallni"... Aha,... Szoval ez a f@szkalap azt sem tudja, hogy ez ugy mukodik - ha TENYLEG van egy ilyen ceg, ami csinal is valamit nem csak ugy "vannak" (mert rajtuk keresztul fog atfolyni egy csomo penz), szoval ugy muxik, hogy orendi ur felemeli a telefont, eloszor felhivja a konyvelojet, akitol megkerdezi, hogy "hogy is allunk az anyagi ugyeinkkel?" (ez a kerdes kb. 2 perc, udvariaskodassal egyutt, aztan egy fel nap mulva, (mondjuk meg delutan) a konyvelo visszahivja ot es beszamol a sziturol, kommenttel egyutt, hogy akkor most jol allunk vagy szarul, ekkor orendi ur megint tarcsaz egyet, es felhivja az ugyvedejet, es megmondja neki szinten 2 percben, hogy ki akar lepni az uzletbol, az ugyved hivja fel a konyvelot, beszeljek meg ennek az anyagi reszet, hogy az ugyved tudjon mit leirni, majd az ugyved max. 1 het alatt elkesziti a papirokat, amit egy jo ugyved eseteben latatlanba ala lehet irni. Szoval orendi urnak max. 5 percbe telt volna a kilepes a nemkivant kotelekbol, uzletbol, mert ezt nem neki, hanem az ugyvednek, konyvelonek kell elintezni. Ugyhogy mellebeszeles megy magasfokon...
Manhattan
Csányi Sándor 300 milliárd forint körüli összeggel a világ leggazdagabb embereinek a listáján szerepel. Az itt szóban forgó összeg annak több, mint a négyszerese! Ki lehet a megbízó? Ki az az ember, akinek csak a Kósa Lajosra bízott vagyonrésze négyszer több, mint az általunk eddig a leggazdagabbnak hitt magyar ember teljes vagyona?
Eladott Ország
Simicska jól csinálja. Megvárja míg előállnak valami nevetséges mesével az adott üggyel kapcsolatban (és lesz még nem egy, szerintem), aztán bedobja az újabb lapot, és így tovább. Szerintem Kósát magára hagyták, mert innen kezdve már nem lehet úgy eltüntetni, mint pl. Habonyt. Hagyják, hogy maga találjon ki történeteket, mert ismerik a szellemi képességeit, és elintézi saját magát. Szerintem a felcsúti most kezdi igazán bánni, hogy összevesztek. Csak az zavar, hogyha nem vesztek volna össze, akkor ezekről semmit sem tudtunk volna, hiába sejtjük. De ahogy a székely viccben van: így se rossz!
Eladott Ország
Én azért a helyetekben nem égetném magam tovább, ember! Jelenleg olyan szellemi kapacitások irányítják ezt az országot, akik azt állítják magukról, hogy háztartásbeli feleségek vágják át őket milliárdokkal, mint szart a palánkon. Bocsánat: német nőnek kinéző, évekig nyomorban élő, de egyszer csak megmilliárdosodott háztartásbeliek. Nem hallom Kövér Lászlót fejhangon óbégatni, hogy micsoda megvezethető, balfasz, IQ-nuku emberek alkotja a Fidesz holdudvarát.
kissé felnőttem
na ki a fene kivánmcsi a mellébeszéléseitekre.Czeglédi Csaba vádja ehhez képest piti téma, hát cellát illenék cserélni , de most
A budai hol kóricál elszámoló ex biztos vagy áll az alku, hogy házinyulra nem ...
2013- tól Laló, hol jár az eszed csak a csengőt figyeled, ja vagy innen a dadogós hablatyolás?
kissé felnőttem
szerecsden mosdatás, ugyan elég volt a süketelésből szinésznek is megbuktatok volna nem politikusnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.