A világ hat nagyhatalma közül Oroszország a legnépszerűtlenebb a magyarok között. A fideszeseket kivéve, mivel ők az átlag felett értékelik Putyint és Oroszországot, az átlag magyar véleménnyel szemben ők kifejezetten pozitívan tekintenek az orosz államfőre és országára – derül ki a Medián közvélemény-kutatásából. A Medián a 444 hírportál megbízásából készítette a felmérést. Ebből pedig egyértelműen kiderül, hogy a Fidesz tábora elhitte a kormányzati propaganda által sulykolt pozitív orosz képet és Oroszország nagyszerűségét. Ezzel szemben a baloldali ellenzék, és a néhány éve még oroszbarát politikát hirdető Jobbik-választók inkább rossz véleménnyel vannak Oroszországról. A felmérés azt is kimutatta, hogy a Fidesz szavazói a legkevésbé nyugatias elkötelezettségűek a választói csoportok közül. A kérdésre, hogy az Egyesült Államokkal vagy Oroszországgal tartson-e fent szorosabb viszonyt Magyarország, akkor csak a fideszesek közül mondta azt a többség, hogy inkább Oroszországgal.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Természetesen...mit is csodálkozunk ezen. Ezekből állt össze annak idején az ÁVH-...kicsit célirányosabban kellene kérdezni a kedves felmenőket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.