Keményen beleállt a kampányba a Hit Gyülekezete, amelynek legfrissebb összejövetelén Németh Sándor, a gyülekezet valamikor Fidesszel kritikus vezetője nyíltan propagálta a kormányzati kampányt. Németh a Vidám Vasárnap szerkesztőségébe érkezett levelekre, SMS-ekre válaszolgatott az újkeresztény közösség vasárnapi rendezvényén. A kritikus üzenetek a Hit Gyülekezete és a kormány új barátságát boncolgatták . Az egyik levél azt vetette a HGY szemére, hogy a közösség nagy számban vett részt a március 15-ére szervezett, a kormány politikáját támogató Békemeneten.„Mit keresnek az országtolvaj-diktátor utolsó csatlósai között? Maguk is bukni fognak vele együtt, aztán maguk is menekülhetnek!” - olvasta fel Németh, majd nem konkretizálva, hogy a levelet ki - esetleg milyen párt elkötelezettje - írta, azt mondta:„Hát ilyenekre nem szabad szavazni, aki úgy gondolja, hogy a veszteseknek menekülni kell az országból!”Németh ezután egy másik levelet rántott elő, amely azt firtatta, miért nevezte...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nincs min csodálkozni eladta magát ,,JÓ PÉNZÉRT,, !!!
csipetke
Németh is oda nyal csontig,ahonnan dől a della...Ezek pénzért mindenre képesek...Gusztustalan dolgokra is..
papa.49
@kereső: Rosszabb, de nézd meg elmehiányosak ülnek ott a vasárnaponként a hitgyüli székhelyén, néha szoktam létni egy pillanatra a csat. váltáskor !!!
Ezek állítólag nem keveset tejelnek a ,,lelkipásztoruknak,, az meg kihasználja a sok elmehiányost !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.