Fidelitaszosok írták a határon túli magyarokat gyalázó kommenteket későbbi felügyelőbizottsági tagságok és helyettes államtitkári posztok reményében. A Jobbik buktatta a fidelitaszos trollokat, Szávay István képviselő közölte a fenti képet, amin Gálfi Laura, a Fidelitas XII. kerületi csoportjának tagja, az ELTE joghallgatója egy zárt Facebook-csoport, az „Akik hisznek egy erős Magyarországban” tagjaihoz intéz felhívást, hogy a...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Fidesz tempó. Ha nincs elég hulla, majd csinálunk.
Hajrá Magyarország!
Commenter
@Aki Én: itt is odaokádtak mindenhová. Remélem most végük, szimplán gyűlöletkeltésért, személyiségi jogok megsértéséért, megfélemlítésért. Csak úgy, nem mellékesen!
karma1
Azt hiszem, kizarolag az vedi meg a magyarokat most otthon, Magyarorszagon, ha elmennek szavazni!
Es ugy, ahogy javasoltak tobb oldalon is: partoknal a kedvenc partjara, de az egyeni listan a legerosebb ellenzeki indulora!

orban sok mindent el tud csalni, meg tud valtoztatni, trollkodni, de azzal az egy tennyel semmit nem fog tudni kezdeni, hogyha MINDENKI elmegy szavazni, mert az szamara a veget jelenti!

Adjatok meg hat neki a kegyelemdofest, hogy vegre meglathassa az igazi ellenseget, a magyar nepet, - miutan o mar regen kirekesztette a nem-fideszeseket a magyarsag kotelekebol.
Erre gondoljatok: NEM TUD MIT KEZDENI A SZAVAZOKKAL!

Minel tobb ember marad otthon, annal nagyobb aranyban van eselye ujra gyozni...
(Ahogy mar latszik, az agyonkozmetikazott, hazug statisztikak most kezdenek rarogyni orbanra meg az egesz ocska bunszovetkezetre)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.