A hétfői benzikutas Vona-Szél találkozó után Ungár Péter jelentette be, hogy Keplit támogatják. Az ATV kedd esti Egyenes beszéd című műsorában jelentette be az LMP elnökségi tagja, Ungár Péter, hogy a Veszprém 2-es választókörzetében visszaléptetik jelöltjüket, Ságosdi Zoltánt, hogy a jobbikos Kepli Lajos javára. Ungár hozzátette: "a visszalépésért cserébe nem várnak semmit, ha más párt is hasonló gesztust tesz, azt megköszönik, de nyomasztani nem fognak ezzel az igénnyel senkit. " Hétfő este egy M3-as melletti benzinkúton egyeztetett a két párt elnöke, hogy Ságosdi visszalépése szóba került a Vona-Szél kávézáson, Ungár nem beszélt. Ungár Péter az ellenzéki összefogásról elmondta, hogy "19 nappal a választás előtt most már ennél komolyabb dolgokról kellene beszélni, nem erről a szappanoperáról, hanem például

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Így köszönte meg, hogy a demokratikus oldal meg az ő javára!? Nincsenek kétségeim. Ez a nő buta és számító!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
1./ A DK-nak köze nincs a "demokratikus" oldalhoz, csak a nevében demokrata.
2./ Lemondott az LMP Kunhalmi javára is, az bezzeg nem gond?
3./ Senki nem kérte hogy Tóth lemondjon Szél Bernadett javára!
4./ Aki számító, alattomos és alamuszi az az, aki úgy hív tárgyalásra ellenzéki pártot, hogy közben bejelenti, hogy esze ágában sincs komoly tárgyalásokat folytatni velük. Ahogy Gyurcsány tette a Jobbikkal.
5./ Egy DK-s pártpolitikus Manhattan névvel meg jobb lenne, ha nem szítaná itt az ellentéteket, mert eléggé szétcincálták már az ellenzéki oldalt az elmúlt egy évben! Persze, ha ez a cél, akkor meg jó munkát végeznek!
Béla333
Hosszú lesz még ez a választásokig hátralevő idő, remélem Feri betárazott egy kis whiskey-t, biztos ami biztos! Ki tudja mennyit kell még "tárgyalni" addig...
nyanya001
puszierzsi.hu/az-igazi-bundas-valasztas/

Lóf@sz sem lesz.

Mert miből gondolja Szél Bernadett, hogy egy fideszes pártkatona, akinek eddig a legfontosabb dolga az volt, hogy elsikálja az összes fideszes mutyit, majd egyik pillanatról a másikra hopp magához tér, és elvégzi azt a munkát, amire felesküdött, de eddig valahogy nem tette meg?


Halkan megjegyezném, hogy 4 éve 11 fideszes képviselőt köszönhettünk az LMP-nek, mert ugyanúgy nem voltak hajlandók megállapodni senkivel, mint most.
Ha az LMP akkor megállapodik az ellenzékkel, akkor nincs Fidesz kétharmad, és ma másképp néz ki Magyarország.Azt is megsúgnám, hogy Szél Bernadett pártja, a Lehet Más a Politika Fidesz-KdNP-s alkotmánybírákat szavazott meg, így segítve Orbán Viktort a jogállam lebontásában.
Ezért gondold át, hogy szavazol-e az LMP-re. Mert egyre inkább úgy tűnik, hogy ha le akarod váltani a kormányt, akkor ez eszedbe ne jusson.
Béla333
@nyanya001: 17.16
Halkan megjegyzem, hogy ez a 11 hely 2014-ben, ez amolyan DK-s maszlag, gondolkodni képtelen fanatikusoknak.
Semmi sem támasztja alá, csak a vak hit.
Ugyanis ugyanannyi igazsága van annak, hogy 15 helyet meg azért vesztett el az ellenzéki oldal, mert Gyurcsány és a DK beerőszakolta magát 2013 október 23-i megemlékezésen az összefogás eröltetésével. Mert akkor éppen ez volkt a DK/Gyurcsány érdeke.
Nem Orbán leváltása (már akkor sem), hanem hogy a DK-t bevegyék az összeborulók közé.
15 helyet bukott ezért az ellenzék a 2014-es választáson.
Azt is megsúgom, hogy hazugság hogy Fideszes alkotmánybírákat szavazott volna meg. Jobboldaliak voltak, az igaz, de nem Fideszesek. Éppen ellenkezőleg. A Fideszes túlsúlyt sikerült némileg ellensúlyozni a beválasztott 4 új alkotmánybíróval, amit számos azóta hozott döntés igazol.
Persze a DK-s fanatikusokat mindez nem érdekli, csak fújják a kiadott igét, gondolkodás és ész nélkül.
Az sem jut el az agyukig, hogy a szeretett vezérük volt éppen a miniszterelnök, amikor az autópályák felülszámlázásával és a lopott pénzek Fidesszel való szétosztással mélyült el a nagykoalíciós maffiaállam.
Most ezt a maffia csapatot szeretnék újra hatalomba látni, ezért mocskolják azokat, akik ezt meg akarják akadályozni.
Igen, ezért folyik az LMP DK általi lejáratása.
Mocskos maffia!
Manhattan
@nyanya001: Álellenzék mindig is kell az illiberális demokráciákban. Fent kell tartani a látszatot "mintha".
Béla333
@Manhattan: 18.22
Látod most igazat írtál!
Ezért tartja a Fidesz Gyurcsányt. Elég sok ellopott adóforintot osztott el Gyurcsány miniszterelnöksége alatt a két párt pénztárnok ahhoz, hogy ez egy erős maffia szövetség legyen közöttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.