A korábbi főpolgármester szerint az LMP “járadékvadász” lett és gazemberekkel cimborál. Ahogy arról a média beszámolt: kedden meglehetősen furcsa mondatok hangzottak el Szél Bernadett szájából, az LMP pártalapítványának rendezvényén. Szél azt mondta az Ökopolisz konferencián: “ha Polt Péter egy kormányváltás után hajlandó lesz elvégezni a munkáját, és nem csak a fideszesek „pecsenyéjét akarja mosni” (sic!), akkor maradhat, ha nem, akkor távoznia kell” Vagyis az LMP társelnöke szerint Polt ugyan nem végezte tisztességesen a munkáját, de ha a jövőben hajlandó a fideszes politikusokra tett feljelentésekben is nyomozni, akkor az eddigi bűnös mulasztásai meg vannak bocsátva. “Vilàgos beszèd, brutálisan őszinte. Bràvó Berni, mondj el mindent őszintén a terveitekről! Orbànnal és Matocsyval mi lesz? Kósa is mentesül? Ès Mèszàrossal, aki nem Viktor strómanja, mi lesz? A jogállamot régóta féltem tőletek és kijelentésed megerősíti a meggyőződésemet: ti mandàtumokért cserébe a...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na ezt hogy fogja kimagyarazni a Bela?
Szoval nemcsak egy utolso budos kurva Szelike, hanem most mar hazaarulo is...
(Megjegyzem volt mar regebben egy olyan kiszolasa is Bernikenek, amiben azt mondta, hogy orban politikajaval "nincs semmi baja"... Tehat elmeletileg minden ugy jo, ahogy van.)
Ha most visszagondolok bernike megnyilvanulasaira, sohasem volt IGAZAN a bogyeben orban, inkabb Hadhazy bukott ki szegeny folyton a miniducera...
bernike most mar nemcsak a valasztoit, parttagsagat, partvezetoit, hanem a hazajat is elarulja, ha egy annyiszorosan leszerepelt szemetet meghagyna a posztjan, aki az ido mulasaval egyre csak aljasabb, szemetebb es gatlastalanabb lett...:o((((
Mocskos egy bagazs: tisztelet az olyan kiveteleknek, mint Hadhazy...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Sorok között is tudni kell olvasni.. A Poltnak kellene "elìtėlnie" az összes bún... izė bajtàrsàt! Ahogy a törvėnyben ìrva van... szerintetek megtennė? De ez "beismerės" lenne, akkor ezėrt, ha nrm, akkor azėrt ott az útilapu!
egon1
@Béla333: "Bélám" Az általam felvetett kérdésekre -kérdésekkel válaszolni, csak az tud mint a mostani fideszes bűnöző banda ,aminek minden valószínűsége te is tagja vagy !!! Ha így van ne számítsatok ,a 6-7 millió dühös választó megbocsájtására !!!
Béla333
És ezek kiállnak nap mint nap és erkölcsi instrukciókat, észt osztogatnak a pornépnek.
Arról nem is beszélve, hogy számosan mossák ezeket a sarakat itt is a kommentelők között.
Hogy az nem is úgy, nem is annyit, bezzeg a Fidesz.
De könyörgöm! A lopás kicsiben kezdődött és mivel nem büntették meg a választók a bűnöző politikusokat, hát vérszemet kaptak.
Most már ott tartunk, hogy a bűnöző, korrupt, tolvaj politikusok vezénylik a mocskolódókat, akik azokat kenik be sárral, akik fel akarnak ezek a disznóságok ellen lépni.
Demszkynek is van bőr a képén, nem szégyenli a pofáját?!
egon1
@Béla333: " Bélám" mivel én .és rajtam kívül 6-7 millió ember nem ismeri a közpénz lopást,sokkal súlyosabb büntetést szabnák ki,párt állástól függetlenül !!! Csak ahhoz egy független bírói testületre lenne szükség,ami jelenleg vágyálom !!!
Béla333
@egon1: 20.16
Nem játszunk olyat, hogy majd te kérdezel, én meg majd igyekszek neked megfelelő választ adni!
Te sem válaszoltál egyetlen konkrét felvetésemre se, így aztán tudod mi van...
A további homályos fenyegetőzésed meg sem nem érdekel, de nem is világos hogy milyen hasfájásod van!
Béla333
@egon1: 20.20
És vágyálom is marad a független bíróság, igazságszolgáltatás, ha azokra akarod bízni ennek a megszervezését, akik maffia szövetségben lopták szét az országot! Ezek pedig a kormányon 1994 óta egymást váltogató pártok és politikusaik, akik valahogy sohasem sikerült egymást elszámoltatni! És hogy mekkora összeget lophattak ki a szemünk előtt?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Lehet újra ezekre szavazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.