Vona Gábor több településen is kampányolt Észak-Magyarországon.

Felháborító, hogy a kormány nyolc év kormányzás után csak annyit tud mondani, hogy Soros György, és nem beszél arról, mi lett az egészségüggyel, az elvándorlással, az utak állapotával, a bérek helyzetével, az oktatással, az északkelet-magyarországi régióval – mondta a Jobbik elnöke szombaton Ózdon, a városi piac területén tartott fórumon.

A Jobbik elnöke, Nyíregyházán is tartott fórumot, ott Gulyás Márton, többek között a Közös Ország Mozgalom vezetője odalépett hozzá, hogy számon kérje rajta, hogy

miért nem hajlandóak koordinálni, visszalépni bizonyos körzetekben a Fidesz legyőzése érdekében

Gulyásnak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 2-es választókerületben induló DK-s jelölt azt mondta, hogy visszalépne a jobbikos javára, ha cserébe az 1-es választókerületben a jobbikos állna félre az MSZP-Párbeszéd útjából.

Gulyás szerint ezzel a tervvel a helyi jobbikosok is egyetértenek, csak a pártvezetés jóváhagyására várnak. Vona viszont azt mondja, hogy

a baloldal és a Jobbik együttműködése itt helyben és országosan is sok embert otthon tartana.

Vona Gábor azt is mondta, hogy a Jobbik-kormány első lépése az elszámoltatás lesz. Közölte: eltörlik a mentelmi jogot és az elévülési időt, vagyonosodási vizsgálatot vezetnek be, és román mintára felállítják a korrupcióellenes ügyészséget.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, hogy a Jobbik sem akar migrációt, nem bontják le a határzárat, amelyet ők javasoltak, és létrehozzák a határőrséget.

Címlapkép: MTI Fotó/Vajda János

(MTI, Zárójel)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A kormány nyolc év kormányzás után csak annyit tud mondani, hogy Soros György," mert valamennyi gazdasági mutatóban a régió összevetésében lemaradt az ország. Nincs egyelten egy olyan mutató, amivel dicsekedni lehetne. Például régen lehagyta a magyart a román gazdaság, és a szlovák gazdaságot már régen ánuszrózsán csókoljuk.
24.hu/fn/gazdasag/2017/07/27/regen-lehagyta-a-magyart-a-roman-gazdasag/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Vonanak ebben igaza van; mar nincs ido a szervezkedesre + Az emberek tobbsegenek mar igy is tele van a f*sza a valasztasoknak nevezett szinjatekkal. Nem kell egy ujabb csavar. Mindenki menjen el szavazni es szavazzon akire akar. Egy titkot elarulok. Nem fog valtozni semmi. A miniszterelnok es a kormany is csak egy madzagon rangatott bab. Azt csinaljak amit a penzemberek mondanak nekik.
kereső
@Mirabilis: csak hát egyedül nem megy,egyedül nem megy...senkinek se.A szavazókat meg leváltani nem lehet.Ezzel a hozzáállással a teljes felelősség a szavazókra van tolva.Ennyike.
cikicakk55
Nem tudom ki,hogy van vele,de ahogy közeledik a választás úgy vagyok egyre jobban megzavarodva. Azt tudom,hogy elmegyek szavazni,de még mindig fogalmam sincs kire? Eddig egyfolytában a 2 farkú kutyapártra gondoltam,mert,hogy a szavazatom érvényes lesz,mivel bejegyzett párt és a fiam és férjemmel együtt már 3 szavazat ami nem a Fideszre megy.Sajnos kiderült,hogy ezzel is csak a Fidesz malmára hajtanám a vizet,mert nekik az érdekük,hogy minden féle kis 1-2%-os pártocska feldarabolja az embereket,akik nem a Fideszre szavaznak.Elméletileg 5 millió ember van kb aki nem feltétlen Fideszes,de ,hogy melyik párthoz vonzódnak,és mennyien azt nem tudni.Ezeknek a politikai elemzőknek és a statisztikáknak én nem hiszek. Az a baj,hogy csak azt látom,hogy az ellenzék egyfolytában torzsalkodik. Alkudoznak,zsarolgatják egymást,miközben az ország sorsa van a kezükben.Sokkal könnyebb lenne az emberek helyzete,ha az ellenzék is összetartana.
tudode
Ezek a NÉPHÜLYÍTŐ politikusok abban a hiszemben vannak, hogy az állampolgárok legtöbbje AMNÉZIÁBAN SZENVED, de ki tudja eldönteni hol van az I-GAZSÁG, hol van a vigasz EZEKKEL:
.
Ez volt, mi van a magát LEGNAGYOBB ELLENZÉKI PÁTNAK tituláló, volt fideszes politikus KORÁBBI ESKÜIVEL?
.
Közzététel: 2014. júl. 1.
----- Vona: A Jobbikot és a Magyar Gárdát nem lehet elválasztani!
www.youtube.com/watch?v=q9LppeIiVKU&t=8s
.
1,541-től Vona Gábor! Akkor most mi TÖRTÉNT?
.
""""Bács-Kiskun megyében az Új Magyar Gárda déli dandárjának kiképzési napján járt a Nemzeti1 televízió stábja. Az erőnléti feladatokon túl a gárdisták tűzvédelmi, vegyvédelmi, egészségügyi képzéseken vettek részt, s a nap végén még a lélek ápolására, építésére is maradt idő. Az eseményen részt vett Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a Magyar Gárda mozgalom alapítója is, aki hangsúlyozta: sorsuk összeforrt a Gárda sorsával, s ezt a köteléket nem lehet szétszakítani."""
.
Akkor most mi van? Gárda mellényben tett esküt 2010-ben
..
www.youtube.com/watch?v=YE0rIBkXh24&t=6s
.
Kés élén TÁNCIKÁL AZ ország, mert egyik KUTYA, A MÁSIK EB "lehet" (feltételes módban)
Eladott Ország
"A kormány nyolc év kormányzás után csak annyit tud mondani, hogy Soros György," mert valamennyi gazdasági mutatóban a régió összevetésében lemaradt az ország. Nincs egyelten egy olyan mutató, amivel dicsekedni lehetne. Például régen lehagyta a magyart a román gazdaság, és a szlovák gazdaságot már régen ánuszrózsán csókoljuk.
24.hu/fn/gazdasag/2017/07/27/regen-lehagyta-a-magyart-a-roman-gazdasag/
Desischado
@cikicakk55: Én a Karácsony Gergelyéket javaslom. Nekik van a legnagyobb esélyük, őket kell elsősorban támogatni. Vagy a DK is tűrhető. Enmszabad szétaprózni a szavazatokat, különben cseszhetjük. Arra kell szavazni, aki a legnagyobb erőt képviseli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.