Nem fogja visszavonni a kormány a Stop Soros törvénycsomagot, hiába bírálták azt több helyről.

Szó sem lehet a Stop Soros törvénycsomag visszavonásáról – jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, reagálva az előterjesztéssel kapcsolatos bírálatokra.

Hangsúlyozta: a migrációt meg kell állítani, és meg kell fékezni azon szervezeteket, amelyek támogatják vagy szervezik azt.

Tuzson: a kormány nem fogja visszavonni a Stop Soros törvénycsomagot

Fotó: tuzsonbence.hu

Az államtitkár kijelentette: tipikusan Soros György által finanszírozott szervezetek akarják visszavonatni az előterjesztést, a többi között a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület, a Transparency International vagy a Magyar Helsinki Bizottság.

Tuzson Bence hangsúlyozta: a tervezetről szóló társadalmi vita keretében több mint hatszáz érdemi véleményt kapott a kabinet, többségük támogatja a csomagot vagy még szigorítana is azon. Az észrevételekben a többi közt a 25 százalékos határvédelmi illeték megemelését, a büntető törvénykönyv szigorítását kezdeményezik, vagy azt, hogy az érintett szervezetek csak magyar bankoknál vezethessék számlájukat.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Néhány nappal még arról volt szó, hogy szigorítani fogják a Stop Soros törvénypakkot. Konvergálva a "pakkot", legközelebb vissza kell vonni, kormányfelszopó Bence.
Eladott Ország
Néhány nappal még arról volt szó, hogy szigorítani fogják a Stop Soros törvénypakkot. Konvergálva a "pakkot", legközelebb vissza kell vonni, kormányfelszopó Bence.
kereső
"Tuzson Bence hangsúlyozta: a tervezetről szóló társadalmi vita keretében több mint hatszáz érdemi véleményt kapott a kabinet."
Több min HATSZÁZ! érdemi.És a többi milyen volt Bence?
quadrocopter
@Shikari: Csicska!
Brüsszel megállt?
A CEU-t kizavarták?
Csak az egyszerű fajtádat tudják etetni gagyiék - elterelési szándékból!
Maflicsek!
maszk
Ezt nemsokára kovács zoltán is meg fogja erősíteni.
Kicsit hebegve, kicsit habogva,
kicsit nyökögve, kicsit dadogva

www.sztarklikk.hu/kozelet/dadogva-egette-magat-orban-szovivje-video/334163/

Őexcellenciája, Endre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.