Ózd jobbikos polgármesterének munkahelyi zaklatás miatt felelnie kell a büntető törvénykönyv alapján – jelentette ki a Fiatal Családosok Klubja alapítója, Újbuda fideszes alpolgármestere szombaton Budapesten, sajtótájékoztatóján.

Király Nóra közölte: több hangfelvétel is bizonyítja, hogy Janiczak Dávid trágár szavakkal illette egyik beosztottját és kolléganőjét.

Az elhangzottak nem csupán erkölcsileg ítélendők el, de munkahelyi zaklatásnak is minősülnek. A polgármester visszaélt hatalmi pozíciójával, ezért a büntető törvénykönyv szerint kell felelnie – közölte.

A nyomdafestéket nem tűrő szóhasználat nem való a közéletbe, különösen nem egy 35 ezres város polgármesterétől, aki emellett egy ellenzéki párt tisztségviselője is – mondta Király Nóra.

Janiczak Dávidnak távoznia kell a közéletből! – jelentette ki a Ficsak alapítója.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Fütyisz jobbik egykutya, csak a módszerük más, nem hibáznak csak ilyennek születtek-
nihil
Egy hangfelvétel?
Bekapcsolt diktafonnal?
Amit engedély nélkül hoztak nyilvánosságra?
Ez teljesen jó bizonyíték lesz a vádlókkal szemben Márki-Zay Péter bepanaszolása ügyében.
nihil
A Környéken Élő Fiatal Fideszes Családosok Klubja Akiket Ne Keverjünk Össze A Nem Fideszes Már Nem Is Olyan Fiatal Családosok Klubjával (AKÉFFCKANÖANFMNIOFCK), azt nehezményezik, hogy a munkahelyükön (ami csak a statisztika növelése miatt van igazából), nagggyon alacsony fizetésekkel zaklatják, ami a szexuális életükre is kihatással van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.