Nagyon dübörög Rogánék pénzmosási biznisze, úgy néz ki ugyanis, hogy Svájcba csatornázták át a „találmányukból” származó profitot. Ez az a banda, amelyeket le kell váltanunk át is 8-án. Fontos, hogy saját választókerületünkben a legesélyesebb ellenzék jelöltre, még országos listán a nekünk legszimpatikusabb pártra adjuk le voksunkat és vigyük el minél több ismerősünket szavazni.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A mocskos szarházi bűnöző csak nem marad a valagán? A fán már nem kell terhelnie az ülőgumóit!
quadrocopter
A mocskos szarházi bűnöző csak nem marad a valagán? A fán már nem kell terhelnie az ülőgumóit!
karma1
@Yoda69: @quadrocopter: A Propin eleg sok kommentelotarsunk el van attol szontyolodva, hogy a kovetkezo kormanynak nem lesz penze, meg hasonlo izgalmak. merthogy ezek mindent elloptak.
Nekik probalom megmagyarazni, hogy nincs olyan banki szamlakivonat, cegalapito okirat, leteti papir, kotveny, vagy BARMILYEN, penzzel osszefuggo kozokirat, amin ne lenne egy aprobetus, eldugott zaradek, ami nem ne utalna arra, hogy tulajdonkeppen ha barmi tortenik az offshore ceggel, akkor ki fogja felvenni az elszamolas utan a penzeket, mint jogos tulajdonos? Ugyanigy minden ilyen nagyerteku banki leteten is rajta kell lenni, hogy ki illetekes a kis aranytombot kivenni a trezorbol Svajcban, vagy ki az, aki milliardokat tud kivenni egy szamlarol, szinten onnan. (Vagy esetleg Szaud-Arabiaban...Mert ujabban ezt jelenti a "keleti nyitas").

Mert minden ilyen papiron MEGVAN A KIS ZARADEK, hogy ki jogosult hozzajutni a vagyonhoz. Bar en nem vagyok a jogban jartas, de cegalapitasnal elore tisztazzak a vagyoni felelosseget, tulajdont, es hat amikor dollar-euro- vagy forint-milliardos szamlakrol beszelunk, ott is tudni kell azt, hogy ki jogosult felvenni a penzt. Eppen ezert ugy gondolom, hogy ezeket a nagyon szovevenyes tulajdonviszonyokat ugyan eleg nehez pontosan felterkepezni, de fog az menni, fokepp, hogyha kuszaszemet es poltot kicsit megszorongatjak.
Belegondolt valaki is abba, hogy mi tortenne orban oriasi vagyonaval, amit lolonel parkoltat, hogyha mondjuk meszi lolo hirtelen szivrohamot kapna, vagy balesetben meghalna, esetleg sajat onszantabol ongyilkos lenne?
El tudjatok azt kepzelni, hogy orban ott tepi a hajat, es nem tud a 4000 milliardos vagyonahoz sehogy se hozzajutni?
Szerintem eleg botor, aki azt hiszi, hogy ezeknel a maffiozoknal ne lehetne teljes vagyonelkobzast kapniuk, hiszen ebben all a fo buncselekmenyuk?
kereső
@karma1: www.euroleasing.hu/egy_konyvtar/docs/Tenylegestul_Nyilatkozat_20140510_1399971272.pdf
Ez a 2007-es Tv. nem csak a pénzügyi szolgáltatókra ró kötelezettségeket,hanem az ügyvédekre,könyvelőkre,adótanácsadókra,könyvvizsgálókra IS!-
karma1
@kereső: Atyavilag! Te aztan tenyleg egy KERESO vagy!...:o))) Koszike...:o))) (De azert egy kicsit hadd mondjam me'g a magamet: ha minden ilyen tipusu irat ugy szol, hogy pl. mindennek a vegso tulajdonosa meszi lolo, akkor szerintem meg mindig van egy ugyvednel elhelyezett papir, hitelesitve, hogy HA valami tortenik a tenyleges tulajdonossal, akkor a kovetkezo kedvezmenyezett levay aniko, vagy orban viktor, vagy tiborczne recsolke, vagy valami ilyesmi.
Lehet ez akar egy vegrendelet formajaban is lefektetve.
Csak peldanak emlitem meg: amikor mi hazautazunk Magyarorszagra, akkor rendelkezunk arrol, hogyha lezuhanunk a repulovel, akkor a vagyonunkkal mi tortenjen, ki legyen az orokos? Amikor mindannyian uton vagyunk, (vagyis a kedvezmenyezett is velunk van), akkor egy olyan vegrendelet van az ugyvedunknel, aki a kovetkezo kedvezmenyezettnek adja oda az egesz vagyonunkat, ha mi uszni tanulnank valamelyik oceanban egy repulogep-baleset folytan.
Cegunk van mindkettonknek (kulon-kulon)- tehat ennek is van egy bizonyos vagyona, es az ingatlannak, keszpenznek is megvan jelolve az orokose papiron.
Nem hiszem, hogy ne lehetne szamonkerni egy rendorsegi vizsgalatnal peldaul meszi lolo osszes cegenek a papirjait, es az ugyvednel letetben levo iratait buncselekmenyre valo nyomozasban.
Lehet, hogy en vagyok naiv, de erdekes modon soha nem meszi lolo utazgatott Svajcba, hanem a csuti torpe, (Meg rogan meg kosa, lazar is). Tehat valahol valamilyen papirokon ott kell lennie orban alairasanak is, vagy a fent emlitett gazembereke'nek is...:o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.