orban rettenetesen fel szinte betegesen remeg a taktikai szavazas erejetol. Attol ami Hodmezovasarhelyen is tortent. Attol hogy az embereg tobbsege kepes a jozan eszere hallgatni, es a legeselyesebb jeloltre adni a szavazatat, megha a szive mast is diktal. Ha raklikkeltek a linkre bejon az orszag terkepe, ahol egyszeruen kivalaszthatod melyik szavazo korzetbe tartozol. Nezd meg ki az eselyes jelolt. Szavazz ra, megha a szivedben mas partra is szavaznal. Viszont listan szavazhatsz a neked kedves partra. Igy jo esely van, hogy a 106 korzet jelentos reszet az ellenzek elvigye orban elol, es kolaicios kormanyzast lehessen kialakitani. Igy levaltjuk orbant es poltot. Bortonbe juttajuk azokat akik szetraboltak az orszagot. Visszallitjuk a koztarsasagot es a demokraciat. Es legfokepp az UNIO tisztes tagja maradunk. https://taktikaiszavazas.hu/

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Megnéztem a választói körzetemet. A szavazatok alapján pont háromszor erősebb a jobbik a fidesznél.
advocat
Mindegy melyik jut a parlamentbe, csak ne a Fidesz. De ez nem fog menni. És ettől szomorú vagyok.
Yoda69
@Aki Én: Mi a helyzet az MSZP-DK koalicioval?
Yoda69
@advocat: Miert ne mukodhetne? Videken biztos tarolni fog a jobbik, de a fovarosban es a nagyobb varosokban ellenzeki gyozelem varhato, foleg ha az LMP is le akarja valtani orbant.
60%-os reszvetel mellett orbannak nincs 2/3-a 75%-osnal kisebbsegbe szorul.
106-bol 56-60 korzetet kell megnyerni! Ez teljesitheto.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.