Naponta hallom, melyik ellenzéki párt tett a másiknak gesztusokat. Olvasom az egyik budapesti belvárosi jelölt nyilatkozatát, mely szerint neki és pártjának, tiszta a lelkiismerete, ők már tettek gesztusokat, most nem náluk pattog a labda. Ennek igen örülök, de még nálam is jobban örül valaki, akit Orbán Viktornak hívnak. Micsoda választás lesz ez?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez a cikk szóról szóra igaz. Van félnivalónk, mert nem lesz itt semmi bármit is tesz bárki is. Lesz majd eredmény, olyan amilyet a Fidesz szeretne hiszen már az ajánlócédulákat is hamisították, Zuglót, KG kerületetét pedig teleszórták kamupártokkal.
Vajon mit tehetnek a nemzetközi megfigyelők (hiszen a tökölő ellenzék sem tud sokat!) a hamiskártyás Fidesz ellen?!
karma1
Naaa, ne hisztikezzen ezen a kedves ujsagiro ur, mert a "gesztus" ebben az esetben nem jelent semmi mast, csak azt, hogy jozan esszel felmertek, ki a legeselyesebb, es annak a javara visszaleptek. Mert azert akar szemetek a partok, es gondolatban mar el is osztottak a parlamenti posztokat, akar nem, azert ha nem lesz a listan EGY darab egyertelmuen favorizalt ellenzeki jelolt, akkor hiaba tudatos a szavazo polgar, ha egyszer nem lesz kire leadnia a szavazatat.
Lehet a partokat cikizni, de azzal, hogy a valasztokert 4 even keresztul nem tettek semmit sem, hat azzal nem egeszen. Ugyanis altalaban 3 es fel evig dolgozik egy part ugy-ahogy, es a kampanyidoszakban minden felerosodik.
A fidesz az o favoritjara, a csalasra erosit ra ezerrel ilyenkor, es ezzel nem tud mit kezdeni egyetlen part sem, aki NEM csalassal akar kormanyra kerulni.

Az ellenzeknek leginkabb az a hibaja, hogy nem rejtik el a piti kis veszekedeseiket a kozvelemeny elol, erosen rombolva a sajat renomejukat is, es erosen ketsegbe taszitva a valasztokat is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.