A miniszterelnök arra kéri a választókat, ne csak a jelenre, hanem a jövőre is gondoljanak április 8-án, mert nemcsak egyszerűen egy kormányról és egy parlamentről fognak dönteni, hanem jövőt is választ magának Magyarország.

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban azt mondta:

vagy nemzeti kormány lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy egy internacionalista kormány, amelyet alapvetően Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóországgá válik.

Hangsúlyozta:

a kormánypártok az ország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszélnek, a bevándorlásról, mert hiába fejlődik az ország, a bevándorlás felemésztené ennek hasznait.

Az ellenzéki pártok kampányában azonban ennek se híre, se hamva, nem beszélnek a jövő legfontosabb kérdéséről – mondta a miniszterelnök, aki szerint ennek az az oka, hogy "nemzetközi cenzúra alatt állnak".

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Egy tolvaj rezsim, amelyiknek gengszter főnöke "hátizsákban" hordja ki Svájci és még ki tudja milyen számlákra a közpénzt és luxusban "nyomorog", mitől lenne nemzethy?
Fogalomzavarod van sunyi tetű!
tudode
Ez a PÁRTITKÁR még nagypénteken "is" politizál, akiből GOMBÓCBÓL is "sokk", ahelyett, hogy főzné a jóléttől NAGYRA NÖVEKEDETT sonkáját főzögetné!
.
hangtar.radio.hu/kossuth#!#2018-03-30
.
7,33-tól hallható a TÖKIG elhasznál ORGÁNUMA!
.
Migrációs nyomás = O1G nyomás, ami már qvára .. U N C S I !
.
Nomális???
kereső
Igen, egy orbán=fidesz nélküli jövőt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.