"A választópolgárok április 8-án leválthatják a Soros Györggyel lepaktált Simicska és Gyurcsány félék álellenzéki, kérész életű szövetségét. A nemzeti együttműködés rendszere egy új, konstruktív és hazája mellett elkötelezett ellenzéket feltételez, így megvalósulhat Magyarország szuverenitása és biztos jövője" - állítja a Civil Összefogás Fórum. "A mindenkor civil CÖF-CÖKÁ-t 2009 óta a békemenetek, a szellemi honvédők és támogatóink legitimálják. Tisztelet az újonnan csatlakozó Morvai Krisztinának, és a Gergellyel egyet nem értő és velünk haladó Karácsony családnak. Milliók igazolták népszavazással, népi konzultációval, hogy a többség egysége és akarata töretlen. Nem kérünk az illegális migrációból. Országunk jövőjére kívánjuk költeni a szorgos kézzel megtermelt anyagi javainkat. Családjainkat óvjuk, és ha kell, tűzzel, vassal megvédjük" - zárul a CÖF közleménye.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
CÖF: A haza nem eladó!
Pedig úgy hallottam, hogy a nemzet lőrince meg a nemzet veje már eg is vette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Akkor a fideSS jaruljon hozza az ugynokaktak nyilvanossagra hozasahoz. Abbol kiderul ki a soros ugynok, ki a ez kommunista besugo, es a ki az orosz kem.
Amig ezt nem teszik addig hiteltelenek, es oket lehet hazaarulonak tekinteni.
papa.49
@Yoda69: Hová gondolsz a csutigeci családjából is sokan érintettek, meg a felesége családjából is, így ez a verzió fel se merülhet, a fütyisz amúgy is tele van ,,ejtőernyősökkel,, bőven !!!
mackoka46
Nem eladó, mert a fidesz eladta jó pénzért a bűnözőknek és a migráncsoknak.
kissé felnőttem
nem Eladó? már nincs mit. elloptátok szét vagy össze. már most csak a börtöntől rettegéstek a motiváció a riogatásra, marha ötleteléseitekre felfigyelt szerencsére lassan az egész világ kivétel a diktátor baráti körötök. Ügynöklista : 100 és 1000 lehetőség volt a kompromitállókat lenyulni ide oda tologatva.
kereső
" A véreskezű Joszip Broz Tito a nyugati imperialisták láncos kutyája. (Rákosi Mátyás, a Magyar Dolgozók Pártja – az "
relatív
Van ' arcuk ' ilyen f.. ágot állítani, mikor ha valaki eladta ezt az országot ( hazánkat !!! ) azok ők !

Vagyi leamortizálták a többség által megtermelt javakat pedig zsebre vágták, szemérmetlenül még kérkednek IS a hazát megkárosító, eladó tetteikkel, aminek most IS, de a jövőben még nagyobb mértékben az elárult többség nyögi terheit.

Mert azt IS tudni kell, hogy a ma az ők zsebeit tömő kötvények visszafizetése a magyar államot terheli a jövőben !

Ez a banda nem érdemel semmi kíméletet egy felelősségrevonás után !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.