Az Együtt elnöke arra kéri a két ellenzéki pártot, hogy léptessék vissza a jelöltjeiket.

Én magam is nagy áldozatot hoztam az ellenzéki győzelem esélyéért, ezért nyugodtan mondhatom, nem olyat kérek, amit én magam ne tennék meg. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy nem adjuk meg az esélyt a kormányváltásnak, nem tehetjük meg, hogy nem adjuk meg az esélyt az országnak

– idézi Juhász Péter Facebook-bejegyzését a hvg.hu.

Juhász Péter könyörög, hogy az LMP és a Momentum jelöltjei lépjenek vissza

Ő maga a budapesti 1-es választókörzetben indult volna, de két hete visszalépett. Azután a hvg.hu-nak arról beszélt, annak ellenére döntött így, hogy érzése szerint ő volt az esélyes ellenzéki.

Ahhoz, hogy legyen reális esélye a kormányváltásnak legalább 50 helyen elő kell állítani azt a helyzetet, hogy egy jelölt álljon szemben a Fidesszel! Az LMP-nek ma még több mint 100, a Momentumnak több mint 90 helyen áll jelöltje. Azokon a helyeken ahol van esély ellenzéki győzelemre, kérem, könyörgöm, ne vegyék el a szavazók hitét, a győzelem esélyét! Ma már nem számít a kampány szempontjából sem, hogy az egyébként esélytelen egyéni jelöltek állva maradnak-e

– írta.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Béla333: Te cimeres szarvasmarha...te pofáztál itt hónapok óta Fletóék meg az MSZP ellen!!! Profilodban megnézheted a röfögéseidet,aztán tegyél ide valamit amit a fidesz ellen írtál te majom!!!Te egy aljas egybites fideszkreatúra vagy...meglocsolva a nőstényördög iránti elérhetetlen álmaiddal...Annyi pénzt feleslegesen elherdáltak a határon túlra...váltás után abból inkább egy országos intelligencia teszt,és akinek az IQ-ja 70 alatti,attól megvonni a szavazati jogot..!!! Ebbe a csoportba te is beletartoznál!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Inkább játszák le még néhányszor a Bernis reklámfilmet.
Csak hogy mindenki lássa, mit is gondol az Együtt és a Juhász Péter a másként vélekedőkről.
Hogy mit lehet megtenni egy szövetségessel!
Pálinkás Pál
@Béla333: Magyarázhatsz amit akarsz,leírtak titeket...vissza kellett volna lépnetek ahol nincs esélyetek,vagyis majdnem mindenhol!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 07.58
Szerintem meg te/ti írtátok ki magatokat a "demokraták" közül azzal, hogy a Fidesz helyett az LMP-t támadtátok alpári, aljas, szemét, hazug módon.
Köszöni nektek a Fidesz a 2/3-ot és Orbán meg a helyette elvégzett munkát!
Ostoba barmok!
Madácsi Pali
@Béla333: NER lovag ! A tények mást mondanak! Az LMP biztos 3 helye az említett 50 körzetben csak Orbánnak segit. Nagy lompost mutatnak a kormányváltásnak. Mi lessz az LMP-ből Hadházy nélkül? Megmondom, Orbán kapcája. Ezt a szinpatizánsai es látják, ezért szavaznak át.
Béla333
Nekem az a véleményem, hogy ennyi DK-s, MSZP-s mocskosság, aljasság láttán, hogy Szél Bernadettet és az LMP-t támadták szinte kizárólag, a Fidesz helyett, hogy egy LMP-s szimpatizáns még véletlenül se szavazzon ezekre a körzetében.
Ha nincs egy adott körzetben LMP-s, akkor szavazzon inkább a Jobbikos egyéni jelöltre, mint ezekre!
Mocskosságért, aljasságért, hazugságért szavazatot? Hát egy nagy túróst!
Pálinkás Pál
@Béla333: Te cimeres szarvasmarha...te pofáztál itt hónapok óta Fletóék meg az MSZP ellen!!! Profilodban megnézheted a röfögéseidet,aztán tegyél ide valamit amit a fidesz ellen írtál te majom!!!Te egy aljas egybites fideszkreatúra vagy...meglocsolva a nőstényördög iránti elérhetetlen álmaiddal...Annyi pénzt feleslegesen elherdáltak a határon túlra...váltás után abból inkább egy országos intelligencia teszt,és akinek az IQ-ja 70 alatti,attól megvonni a szavazati jogot..!!! Ebbe a csoportba te is beletartoznál!!!
Jozefina
Teljesen igaza van Juhásznak. Sasnos az lmp (élén Szél Bernikével) inkább vállszélességben a magyar emberek ellenében van és orbán szekerét tolja, (azaz számára nem lét kérdéd orbán leváltása) ha nem lépnek vissza jelöltjeik. Persze a jelölteknek egyenként is lehetne annyi eszük, hogy önállóan visszalépjenek helyi szinten. Ugyanez a helyzet a momentummal is. Mindketten arra bazíroznak, hogy majd a jobbikkal együtt fognak kormányozni. Egy cseppet nem lesz jobb világ Magyarországon. A választók bölcsességén fog múlni, hogy ne rájuk szavazzanak.
Béla333
Remélem, hogy az LMP szimpatizánsok a sok DK-s, MSZP-s aljasság, mocskolódás után, amit az elmúlt időszakban az LMP-re öntöttek, a Fidesz helyett elvégezve a piszkos munkát, ezt a választás után sem felejtik el.
Sikerült hosszú időre elvetni a gyűlölködés magját az LMP és a DK/MSZP között!
Orbán gratulálhat a Ferinek!
papa.49
Én meg azt remélem a szavazóknak több eszük lesz mint a pártvezetőinek egy kivétellel !!!
Béla333
Mocskolódásra, aljas, alpári támadásra, hazugságra legyen a válasz az, hogy átszavaz az LMP-s arra, akitől ezt kapta a pártja és Szél Bernadett?
Vastag bőr van ám annak a képén, aki ezt gondolja és elvárja!
Szavazás rendben, de ezekre átszavazni? Egy túróst!
Béla333
Juhász is hogy gondolja?
Csinál egy gúnyos reklámot Szél Bernadettről, beáll az LMP-t mocskolók közé, aztán meg könyörög, hogy léptesse vissza a jelölteket?
Pálinkás Pál
@Béla333: Az a szörnyű hogy ezt egyáltalán kérni kell az agyhalott női ducetól...ha lenne hangyaf@sznyi esze,akkor magától visszaléptetné az embereket...fidesz bukásán kívül remélem az lmp is megy a szemétbe...legalább is a szél féle vezetés!!!
Madácsi Pali
@Béla333: soha nem becssmérelte egyetlen MSZP-P-DK szinpatizás az LMP-sek embéri mivoltát, mint ahogy ön rendszeresen teszi velük. Egyetlen esélyes LMP-s jelölt visszalépését sem kérte soha senki. A demokrata oldal visszalépései adnak 3-4 egyéni képviseléjüknek reális bejutási esélyt a körzetük megnyerésére. Ez a képviselői létszám több mint az összes elbukó jelöltjük által megszerzhető max 2 mandátum. A politikájukban joggal kritizálják az orbánizmus fentmaradását segítő tetteiket! A számok és a politikai realitás nem az LMP mellett szől.
Peller Anikó
Befoghatnád már a tetves pofádat te degenerált hülye. Juhász egy hős, hazafi, államférfi, te meg egy kretén vagy. Az elemes idióta pártod a visszalépésekből akar profitálni, lépjen csak vissza mindenki más én meg majd nyomulok az 5%-ért. Vagy hatér. Képtelenek vagytok leszállni a 27 évezésről, pitiáner kis pöcsök, haza elveszejtői, fidesztámogató szemetek.

Tessék visszalépkedni. Egyedül nyertek, mi? 5%-al. Vona, te is egyedül nyersz?
papa.49
@Peller Anikó: A vona majd betársul a fütyiszbe !!!
JAJMÁR
@Peller Anikó: Nálad mindig "elakad" a szalag! Ugyanazt szajkózod. Migráns, meg visszalépés! Eddig terjed a "eszed".
Bízd a politikát azokra, akik értenek hozzá.

A Juhászt bírom, de ebben az esetben neki már nincs vesztenivalója, így könnyen kiabál! Persze, van igazsága, de gondolkodjunk...

Van ugye az összefogás - ami az Mszp-p és a déká között létrejött -, de a déká nem ismeri el minijelöltnek az Mszp-p jelöltjét :-)
Azért ők el- vagy felosztották az országot a saját jelöltjeik számára, és most állnak ott, mint a cövek. Illetve az mszp hajlandó volt visszaléptetni a jelöltjeit bizonyos helyeken mások javára. Ahogy az lmp és Együtt is. A dk egy helyen.

A Momentum elnöke visszalépett. Ahogy a Juhász is. Ha rendszerváltást is el szeretnénk érni vasárnap, azt semmiképpen sem lehet a nyögvenyeléses összefogás pártjaival, tehát nagyon jó lenne, ha bekerülne momentumos, lmp-s, Együtt-es képviselő is, hiszen ők tudnak vinni új színt a rendszerbe.
Még mindig túl sok dékás és mszp-s jelölt áll, tehát ha visszalépésről van szó, akár ők is szóbajöhetnének néhány helyen.
Pl. ott, ahol a legesélyesebb jelölt nem számottevő százalékkal vezet. Akkor sok helyen visszalépne a Momentum, meg az LMP, mert megadnák nekik a lehetőséget, hogy az ő jelöltjük is bekerülhessen. De az nem fair, hogy majd megmondják, hogy adjál 25-öt nekem, én adok 3-at! Ha nem teszed, miattad veszik a Haza!!!

A nagy öregek tanulhatnának már egy kis kultúrát és politikát!
Bízom benne, hogy - ha kormányváltást akarnak - akkor meg is történik vasárnapig!

(De ha nehéz a megértés, ne törd magad. Mások talán majd megértik az írásomat!)
Peller Anikó
@JAJMÁR: el. Végülis azt írtad amit én csak vastagabb cérnával. Meg kell egyezni. Mindenkinek.

Aki ez ellen van az nem eszes. Fideszes.
JAJMÁR
@Peller Anikó: Dehogymá!
A stílus, tudod... te toporzékolsz, mint egy hisztis gyerek! és ordítasz, alázkodsz, habzó szájjal!

Türelem. Válassz okosan.
JAJMÁR
Nem számít, ha több jelölt marad állva, kérdezd meg a szomszédodat, a barátaidat, beszéljetek össze, és ugyanarra szavazzatok. Aki a jobbikosra szavaz, az nem valószínű, hogy szavazna az mszp-sre akkor se, ha nem lenne ott a jobbikos jelölt. Tehát, jobb ha ott van, mert még átszavazna a fideszre...

Csak semmi pánik. Bármi is történjen, az még semminek se a vége, csak remélem, hogy kezdete lesz :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.