A Buda Cash brókerház igazgatósági tagja fizette Semjén Zsolt afrikai vadászatát – értesült a Pirvátkopó.hu. A bűnügyi portál úgy tudja, Orbán Viktor miniszterelnök jobbkeze három hétig a délnyugat-afrikai Namíbiában vadászott 2011 elején. A mintegy 20 millió forintos szafari költségét – beleértve a kilőtt vadállatok után fizetett díjakat is – Semjén jó barátja és vadásztársa, Pál …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Lehet, hogy Semjén minden nagy vadászatát valaki kifizette Semjénnek, nem kis összegekről van szó. Fideszéknél ez természetes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A csontvázak csak úgy vágtáznak ki a szekrényből )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: és ez az ig.-i tag még szabadlábon van tömjénnel együtt?! Czeglédy Csaba meg előzetesben ezt így akkor most hogy? Hihetetlen! Lassan feldöntik azt a szekrényt a csontvázak mert már annyira borulnak...
CsipkeRózsa
Lehet, hogy Semjén minden nagy vadászatát valaki kifizette Semjénnek, nem kis összegekről van szó. Fideszéknél ez természetes.
Clavigo
A keresztényszájszagú Dzsozi...Azt meg kell hagyni,,tud élni a potyából...is. Szarházi.
papa.49
@Horizont: A ,,kenetteljesmajom,, nagyon tud élni a nép verítékén, mert nehogy azt hídd hogy ezért nem kapott legalább annyit a brókerjancsi, amennyibe került, ezt is az ország népe állta !!!
Ezt a hitvány álkeresztényt nem is akasztani kell hanem keresztre feszíteni, de hogy Jézust ne sértsük meg fejjel lefelé kell lógatni !!!
bencemacska
De Semjén nem maradt hálátlan:
"Pál egyébként a Buda-Cash Brókerház 2015 februárjában bekövetkezett csődje után a társaság több vezetőjét bűnügyi őrizetbe vették, közülük négy személyt később előzetes letartóztatásba helyezett az illetékes bíróság. Semjén vadásztársa, Pál Gyula mindössze két napot töltött bűnügyi őrizetben, aztán szabadlábra helyezte a Nemzeti Nyomozó Iroda."
Úgy látszik itt érvényesült:
"Akinek Isten a barátja, az üdvözül"! Úgy látszik egyeseknek Semjén is elég!!!
Kookas
@nyanya001: sirály mondja a király!!!
magyarbakancs
Az isten adta nép megszavazta a tolvajok fejedelmét.
Mert meg védenek minket ,csak maguktól nem védenek meg ezek a talpig szenteltvízben fürdő szenteket.
papa.49
@magyarbakancs: A baj csak az hogy a ,,szenteltvíz,, nem a fejükbúbjáig ér !!!
Nekünk is könnyebb lenne az elkövetkezendő idő !!!
Ludmilla
ennek a senkiházi,rohadt gazembernek takarodnia kellene
Commenter
@Ludmilla: sajnos ha el is fog valaha takarodni csakis a gazdájával együtt teszi ezt meg. Mehet utánuk a IV. OV-kormány többi tagja is a búsba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.