Az ellenzéknek annyi lett volna a dolga, hogy egyetértsen a kormánnyal, és máris nem a sorosozásról szólt volna a kampány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s ezt, ez a retardált barom még el is mondja! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s ezt, ez a retardált barom még el is mondja! =))
Yoda69
roggyant tonyo, ezzel beismerted hogy hazudtatok, mert ha az ellenzek veletek van akkor nincs se soros, se migrans. Koszonjuk.
Remeljuk a fideSSesek is felfogjak hogy megint jol at lettek baszva.
tudode
Orbitális KÉPZELŐERŐVEL kell rendelkeznie annak a BAROMÉTERNEK, aki elképzeli, hogy a 87. éves, tiszteletreméltó Soros, aki KITARTOTTA az egész galerit, reggel a 87 év alatt elhasznált ízületeivel .. K I P A T T A N .. az.. Á G Y Á B Ó L, hálát adva a sorsnak, hogy felkelt rá a nap, az a .. l e g n a g y o b b .. gondja, hogy ezekkel az INGYENÉLŐKKEL szórakozzon.
.
Aki beveszi EZT A SÜKET dumát, annyit is ér!
.
Neki az NEM TETSZIK, és annak képeSS .. h a n g o t .. adni, hogy kibazilikáznak ezek a PERNEHAJDEREK azokkal, akik voltak akkor, amikor KIKAPARTA ŐKET a disznóóljukból!
.
Nem a tiszteletreméltó SOROS GYÖRGYÖT, ezeket minősíti ez a vele való szemétkedés!
Nessy
Csak hordában erősek, és bátrak! De akkor aztán nagyon!
kereső
Már ki is találtátok,hogyan védekezzetek,ha Soros György netalán-tán beperelne benneteket,jó hirnév meghurcolásáért és becsületsértésért? Rá fogjátok az ellenzékre? -mint mindig mindent,amit ti csináltatok és csináltok? Ügyes! immár sokadszorra.És még mindig lesz olyan ,aki el is fogja hinni.
karma1
Azert azt meg el kellene valakinek magyaraznia nekem, hogy miert kell az ellenzeknek (opposition) partnak EGYETERTENIE a fide$$-el???

Nem azert ELLENZEKIEK, mert homlokegyenest mast akarnak???
Hat lehidalok!
Katalina62
Hogy ezek, hogy imádkozhatnak, azért, hogy Soros György sokáig éljen!
Cicamama55
Ej de kár megszólalnia a nemzeti hazudozónak!!!Jelentem a póstás még mindig nem érkezett meg a lakás- devizahitelesekhez, nincs tele a zsebünk és nem arattunk! Számomra ő a Fidesz egyik legnagyobb szégyenfoltja!!!
karma1
@Katalina62: Meg egy kis migrancs-terrorista- noket eroszakolo tamadasert,... Egyik se jon be nekik,...:o)))
Nessy
@karma1: Nem kell nekünk migráns, vannak saját bűnözőink! Igaz, azokkal foglalkozni kell,a migránsokról meg csak kamu fotók és szövegek kellenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.