Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak - jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez már tényleg orvosi eset! Petikém! nem vagyunk mi olyan komoly tényezők, hogy csak és kizárólag mindenki velünk foglalkozzon. Egyelőre, ha szóba kerülünk, az esetek zömében negatív formában.
Még a lengyelek is inkább kiegyeztek Brüsszellel, mert józanul végig gondolták, mi előnyösebb az országnak.
Na, ez Orbánnal nem fordulhat elő. Olyan virtuális világban él, hogy fel sem fogja mennyit árt az országnak, a magyar embereknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Azt se tudja mi az hogy ,,virtuális világ,, ez csak a pénz bűvöletét ismeri !!!
CsipkeRózsa
Azt hittem, a választások után legalább egy kis szünet erejéig abbahagyják a sorosozást.

Szíjjártó vagy hallgatózott, vagy gondolatolvasó, vagy csak hülyeségeket beszél.
staro2
petike, most már indul a buszod, Menj haza szépen, Látszik, hogy tudod, Hogy meg vagy bolondulva, S holnap ne gyere újra, Ne gyere újra
(Kispál és a borz)
Eladott Ország
Kakadu Petya lazít.
http://www.zoldhirado.hu/getpetimatyizik.gif...
"ha nálunk is olyan lenne a választási rendszer, mint Nagy-Britanniában vagy Franciaországban, akkor nem kétharmados többségünk lenne a parlamentben, hanem 85 százalékos" Ha nálunk is olyan demokrácia lenne, mint Nagy-Britanniában vagy Franciaországban, akkor az ilyen gazemberek mint Orbán, Polt, Rogán és a többi mind börtönben ülnének évek óta. A kékcédulás futsal-kakadu ezzel a "teljesítménnyel" a háta mögött Anglia valamelyik börtönében töltené az életfogytosát az orbanista bűntársaival közösen.
kisrigó
@Eladott Ország: Megérné kipróbálni, de nemcsak a rendszert, hanem a demokráciát is! Ezt persze elsunnyogja ez az egyre dúsabb sörényű legényke! Az a kép ugrik be nekem, amikor a falusi lagziban a vőfély vicce az ifjú férjjel: az asztal alól kiabáltatja, hogy "én vagyokj az úr a háznál"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.