A mai világban bizony nehéz boldogulni pláne, hogy mindenki a tökéletességre törekszik. Az állatvilág szereplői így is folyamatos veszélynek vannak kitéve a sok állatkínzó, prémvadász vagy csak simán a szívtelen emberek miatt. Az elfogadás és az egyenlőség szinte ugyanolyan fontos kérdés náluk, mint az embereknél. Egy fél szemű, farkú vagy fülű kutyust sokkal nehezebb örökbe adni..

Forrás: noizz.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@CsipkeRózsa: egy ismerősöm cicája félig vak, a másik vesebeteg. Mindkettő imádnivaló és csak bizalommal és szeretettel vannak az emberek felé. Egyik cicám leukózisban a másik hashártyagyulladásban halt meg, és az utolsó pillanatig velük voltam, ápoltam őket. Szívfacsaró volt a leírhatatlan ragaszkodás és hála a szemükben. Oltva voltak, és mégis betegek lettek. Nem kívánom egy gazdának se ezt a fájdalmat! Örökre velem vannak az emlékeimben. Nagyon hiányoznak!
CsipkeRózsa
@Commenter: Nekem a az első cicám volt a szívem fő helyén. Gyakran gondolok rá.
Commenter
@CsipkeRózsa: Feledhetetlenek, a feltétel nélküli szeretetükkel! Nekem az idős most kilenc. A legkedvesebbek másfél ill. 6 évesen hagytak itt. Hörcsögöm, kutyám is van...el sem tudnám képzelni az életemet állatok nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.