Rendezvény előkészületei miatt időszakosan lezárták az Erzsébet híd Pest felé vezető oldalát szombaton délelőtt.

A BKK a Facebook-oldalán azt írta, hogy Buda felől Pestre csak a BKK járatai hajthatnak át a hídon. Ugyanakkor a jelentős torlódás miatt az autóbuszok megnövekedett menetidővel közlekednek.

A híd Budára vezető oldalán csak egy sáv járható ezért érdemes más útvonalat választani.

A rendőrség azt közölte, hogy a Szabad sajtó úton zajló színpadépítés miatt csak szakaszosan hajthatnak fel a személygépkocsik az Erzsébet hídra mindkét irányból szombat délelőtt.

Megbénul a Belváros az újabb ellenzéki tüntetéstől

A tájékoztatás szerint olyan nagy torlódás alakult ki a híd felé vezető utakon, hogy

egyelőre meghatározatlan ideig a rendőrség időnként eltereli a híd felé tartó forgalmat. Azt ajánlják az autósoknak, hogy válasszanak más útvonalat.

A BKK pénteken a honlapján azt írta, hogy szombaton a délután kezdődő demonstrációhoz kapcsolódó színpadépítés miatt már reggel 6 órától lezárják a Szabad sajtó út belső forgalmi sávjait, ezért irányonként csak egy-egy sávon haladhat a forgalom. Szombaton ismét tüntetnek az ellenzékiek: a Kossuth tértől a Szabad sajtó útig vonulnak, a megmozdulások többek között felszólal Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester is.

Cikk – és címlapkép: MTI Fotó/Mónus Márton

(MTI)

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Kétharmaddal szemben csak óbégatni lehet.
Nehéz megemészteni, hogy az ország tudatos többsége nem akar benneteket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Kis 52 kg buzi búj már ki az ócska putridból és nézz szét az országba ..Mindennap az országot járom az emberek többsége dolgozik , szórakozik éli világát , hétvégeken kerti partik , Wellness szállók , termálok ..Hérközben az üzletekben mindig hosszú sorok állnak a pénztárraknál ...M I B Ő L ??? Ha olyan rossz világ van ..A hozzád hasonló kormányellenes naplopó társadalom ellenes munkanélkülieket akik a P L I T I K Á B ÓL akarnak megélni el kell zavarni kúrva anyjukba ..Bazd szájba azt a retkes kúrva anyádat ...Kis lázadó buzi ...
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Te egy ritka hülye szellemi fogyatékos vagy ...Azt hiszed amit a média a politikusok elmondanak az mind igaz ?? Felét se tudjuk az igazságnak ..legtöbbször az adófizető , szavazó polgár vágyát próbálják eladni több kevesebb sikerrel ...Nállad ez nagyon bejött ...Kevesen kúrváztatják az anyjukat ennyit a semmiért ...Úgy újra bazd szájba azt a hülye ringyót aki a világra szart de megnevelni nem tudott ..
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Nem utánozz te kis mocsadék , csak a pofád járt eddig is mikor veréssel fenyegettél de a neved cimed nem mered leírni ...Miért nem vagy a tüntetők között ??? Pedig ahogy elnézem vannak vagy huszan ..Ilyenekért ekézteted anyádat ..Remélem felolvasod neki a leveleket had lássa milyen hülyét szart a világra a vén ribanc mert ilyen ritka hülye kevés van aki a saját anyját is feláldozza a kis köcsög politikusaiért ..Remélem este többen lesztek mert ki kellene már próbálni az új vízágyukat , gázspréket , gumibotokat ..MERT BIZONYÍTOTTAN MI VAGYUNK TÖBBEN ..Ha 170 ezren lennétek este ami lehetetlen az akkor is a város 10 % ...HOL AZ ORSZÁG TÖBBI SZAVAZÓJA ???Takarodó köcsögök míg jól meg sorotok .. BAZD SZÁJBA A RETKES KÚRVA ANYÁDAT ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Leszarlak. Szétloptátok az országot a kurva anyátokat és még ti fenyegettek.
Börtönben rohadtok meg! Te ki a faszom vagy te szarjankó hogy fenyegetni mersz! Hogy nyálazd meg a bőrös tökömet!
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
https://youtu.be/kQld6YVgmDs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél