Ez egy szándékosan lefojtott, korlátok közé szorított, méghozzá a kollaboránsok korlátai közé szorított “sétáltatás”, amely a gőz levezetésére szolgál. Rogán sem szervezhetne jobbat. De nincs ezen mit csodálkozni, a fő szervező Gulyás Balázs édesanyja éppen most készül pártja (MSZP) színeiben bevonulni a parlamentbe, legitimálni Orbán rendszerét. A fia fogja-e azt mondani tízezreknek, hogy diktatúra van, az anyja pedig ezt legimálja?

(Forrás: justpaste.it, peterkelemen által)

Itthon - 2019. March 21., 21:23
Véget ért a Hankook-sztrájk

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
A tüntetés lényeg, értelme, hogy megmutatja a lényeget.
Orbán hirtelen máshol van.
Ez mit jelent?
Hogy tudja, hogy a velejéig rossz, hogy egy gazember, és ezért fél a következményektől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@cikicakk55: Persze igazad van, de látod nem állnak le. Tényleg elegem lett ahogy mindenkit ekéznek. Hogy jönnek ők ehhez? Látod 15:42-nél ezen rágtam be magam. És ha szándékosan mocskosul reagálok a rohadék hozzászólásukra akkor ők vannak megsértődve. Nem lehet ezekkel jóságosnak lenni. És azért a végsőkig se lehet szó nélkül hagyni az aljas szemét hozzászólásaikat. És a kimagyarázkodásuk??? Na attól hátast lehet dobni. Vélemény? hahahahaha . Na mindegy.
Horizont
@cikicakk55: Ja és még egyet. Sokszor bejönni sincs kedvem amikor minden cikk alatt itt tobzódnak. Aztán úgy gondolom ezt az örömet mégsem szerzem meg nekik hogy elüldözzenek innen ezek a semmi senkik.
cikicakk55
@Horizont: Persze,megértelek! Még is azt mondom,nem éri meg. Én ugyan így jártam régebben a 444-en, sőt a blikkben is.A Blikkről nem is egyszer kitiltottak,pedig nem én mocskolódtam,de felvettem a kesztyűt. Próbálja arra gondolni amit én is teszek.Még mindig itt van a legtöbb olyan ember,aki tud viselkedni,még akkor is ha nem egy a véleményünk. Persze,mint mindenhol itt is vannak akik direkt cukkolnak,de Ők vannak négyen,öten maximum,még az igazi úgy mond " barátaid" akik régóta ismerünk,olvasunk,sokkal többen vagyunk. Nekem az a szokásom,hogy a cikkeket el sem olvasom,hanem megnézem kik szóltak hozzá.Amennyiben többségben vannak a számomra nem annyira szimpatikus emberek,akkor azt el sem olvasom. Hidd el beválik. A 444-en már sokan elmentek akikhez senki nem szólt.Rosszabb esetben rám írtak,de mivel nem reagáltam rá,így pár hét után már leszálltak rólam. A propi jó kis online oldal nem éri meg azért a pár emberért be sem lépni.
Horizont
@cikicakk55: Oké. Képzeld el én az első perctől itt vagyok szerintem vagy 10 éve tán...Tudod ez habitus kérdése is:) Én a való életben is nehezen tűröm az igazságtalanságot, az aljas embereket és ha hülyének néznek:))) Igyekszem megfogadni a tanácsaidat.
cikicakk55
@Horizont: Oké! Tudom,hogy kb egyidősek vagyunk.Én később sőt sokkal később jöttem ide a Propellerre. Én a Borson voltam törzstag,még hozzá lehetett szólni. Aztán valamiért megszüntették a hozzászólásokat. Akkor egy jó darabig a Blikket és az Origot,na meg a népszabadságot olvastam. Nem éreztem olyan jól magam egyik oldalon sem,de azért ez a 3 volt akkoriban a kedvencem. Közben az Ordítok Blog rendszeres olvasója is voltam és vagyok. Nagyon szeretem azt is ami lett belőle,mert összefogtak és így lett a Kolozsvári Szalonna. Fogalmam sincs,hogy mikor és miért,de valahogy ide keveredtem,szerintem már több mint 2 éve és itt egyből éreztem,hogy itt nagyon jó. Pár emberrel, privátban is azóta beszélgettünk már. Most már kifejezetten hiányérzetem van,ha legalább a telefonomon nem tudok olvasgatni.Ott nem szeretek hozzászólást írni,mert rengeteg hibát vétek,mivel a jobb kezemen az ujjaim 70%-ban érzéketlenek.Igaz,bal kezes vagyok,de nehéz tartanom a telefont,a másikkal meg írnom,így állandóan más betű megy el,mint amit akarok. Érdekes,itt még sosem bántottak ezért. Más oldalon már megkaptam,hogy nem tudok helyesen írni,de nem válaszoltam rá,így azóta békén is hagynak. Nagyon nehéz szó nélkül kibírni ha bántanak,tudom,de sokkal többen szeretnek. Rossz lenne ha nem lenne a propeller.
Horizont
@cikicakk55: Hátha még ismerted volna a kezdő propellert. Volt olyan benne, hogy barátok, megjelölted kit tartasz barátodnak és akkor ilyen kis csoport is létrejött, nagyon jó volt. Működött a moderátor is. ha valaki cigányozott, zsidózott vagy anyázott annak törölték a kommentjét és ha tovább is így írt kitiltották. Tök demokratikusan működött. Gondolhatod milyen normálisan írtam egyszer sem lettem se törölve se kitiltva. Ezzel a névvel léptem be és maradtam is. Mára ez is megváltozott. Ami igazán jó az nem marad meg jónak. Én is nagyon szeretek itt. Ismeretlen ismerősök. Már tudom ki milyen és vagytok egy páran akiknek ha meglátom a nicknevét feltétlen elolvasom a kommentjét. Sajnos be be csúszik ezek közé az fröcsögő komment is. Nem írok vissza egy darabig tartom magam, de amikor en bloc kollektívan leszaroznak ilyenek akkor elszakad a cérnám és a gőzt kiengedve sajnos én is mocskosul írok, amit megérdemelnek. Tudom nem kéne...:) Nem fogom észhez téríteni őket, se elüldözni. Akkor minek? Mert ha mindig szó nélkül hagyjuk akkor az ilyen fajtáknak egy idő múlva meggyőződésükké válik, hogy nekik van igazuk! Azt meg már mégse...:)
A telón én sem szeretek írni mert néha olyan szavakat ír amiket én nem is akartam. És picike is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. March 21., 17:44
Milliókba fáj Ronáldónak a gólöröm
Szórakozás - 2019. March 21., 17:13
Palvin Barbara angyal lett