Margaret Thatcher brit miniszterelnök elhíresült mondatát ajánlom erősen mind a Fidesz-hívők, mind pedig a hazai demokraták figyelmébe.az Európai Unió a 2021-től kezdődő újabb hét éves pénzügyi tervben jóval kevesebb támogatást kíván adni az új tagállamoknak és azt is erősebben fogja a közös értékek egyértelmű képviseletéhez kötni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...és mindezt a hokuszpók Lajos mondta ?...már elfelejtette hogy pénzügyminiszterként a nyugdíjakat a zimefétől kölcsönzött pénzíből akarta fizetni ?...hogy még az anyukája fodrosbugyugóját is odaadta volna egy kis hitelért ? amiért cserébe a zimefé még az önkormányzatok működésébe is beleszólhatott ?
...de szerintem ezt nem a zöreg mondta...ez firkászfilozófia...
csipetke
Sajnos Bokrosnak nincs igaza,mert valószínűleg nem ismeri a fidesz tehetségét azt illetően,hogy bármekkora pénzt le tudnak nyúlni.Pedig a szocializmusnak már rég vége...
mackoka46
Mi lesz velünk ellopták és elcsalták a magánnyugdíjat, az emberi jogokat, az emberi méltóságot, most az állami nyugdíjalapba és az egészségpénztárba befizetett pénzt akarják megfújni. Zászló nyanya segíts !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.