Ékszerboltot akart kedden délelőtt kirabolni egy férfi a fővárosi Ferenc körúton, ám az előadó meghiúsította a rablást. A rendőrség keresi a férfit.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A BRFK közleménye szerint a férfi  április 24-én 10 óra 50 perc körül Budapest IX. kerületében bement egy Ferenc körúti ékszerüzletbe, ahol az eladót egy késsel megfenyegette és ékszereket követelt. Az eladó határozott fellépésével a rablást megakadályozta, így a férfi az ékszerek nélkül elmenekült a helyszínről.

Késsel próbált ékszerboltot rabolni – aki látta a férfit, hívja a rendőrséget!

Fotó: police.hu

A férfi 35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot, fekete pólót és fekete cipőt viselt.

Az elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Milyen nyelven fenyegette az eladót? Magyarul? Akkor gyengus a történet, azért nem a Magyar időkben, vgy a Pistisrácokban jelent meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.