Nemcsak azt deklarálta, hogy a tízparancsolat betartásával elkerülhető lenne a halálos betegségek zöme, az új emberminiszternek a férfi lét rövidségére is van megfejtése. "Ha már szóba került az életkor, én mindig arra gondoltam, hogy a férfiak valóban korábban halnak meg, ők élnek a nőkkel. A nők pedig a férfiakkal élnek, és lehet, hogy ez a magyarázat” - így hangzik az egyik Kásler Miklós életbölcsességei közül. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának új vezetőjének mondását a 168 Óra mazsolázta ki. A logika szabályait követve Kásler arról beszél, hogy a férfiak a nők miatt halnak korábban. (Persze, ha a nők nőkkel élnének, akkor ők is korábban halnának - azaz a leszbikus párok életkorilag veszélyeztetettek, de valószínűleg Kásler ezzel nem számolt, hiszen a kormány kinyilatkoztatása szerint a család alapja az egy férfi meg egy nő.) És ez az ember felel az oktatásért.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szegény hülye ez is lábon hordta ki az agyhalált !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@picike1: Ebbe ne menjünk bele mert ez mindenféleképp hülyeség !!!
Miért ne lehetne több nővel is élni ???
A muzulmánok kihaltak???
Többen vannak mint a fehérek, akkor ???
Egyébként is félreérthető a fogalmazás, jelen esetben azt mondja a ,,nőkkel együttélés miatt halnak meg korábban a férfiak,, Nézzünk ennek a mélyére tehát ha én az Anyámmal, meg a feleségemmel egy háztartásban élek rövid életű leszek, esetleg ha az anyósommal élek ugyanígy akkor is !!!
És mi a helyzet ahol mondjuk van 4 lány gyermek, meg az anyjuk esetleg egy. két nagymama, ott a pacák rövid úton elhalálozik ???
Sajnos NEKÜNK NINCS ILYEN KURVA NAGY SZERENCSÉNK !!!
lampa laz
Orbán a saját zakkant szintjéhez mérten gyűjti magaköré ezt a sok "szellemi óriást"..
csipetke
@nevemnick: 18.09 Mé' gondolod találna is valami ehetőt?
Sámannus
@szép új világ: Két fostalicska vitatkozik tegnap este az ATV-n Az egyikük azt szarja a kamerába, hogy orbánnak milyen stabil kormányzási háttere van míg az ellenzék milyen legatyásodott.
Ennek a faszinak teljesen elmentek otthonról.
Eladott Ország
Az elmúlt nyolc év gyalázata után, amikor a magyar oktatás az európai uniós átlag alá zuhant, amikor a világszínvonalúnak csúfolt magyar egészségügy annyi emberi áldozatot szedett, hogy a fele is sok lett volna, amikor a brutális szakemberhiány a sarkaiból forgatja ki az egész területet, az a kérdés, hogy vajon mi húzódik a (kormány)átalakítás mögött? Ez még mindig kérdés? Miután a diákoknak az oktatási tananyag megreformálására vonatkozó követelései kivétel nélkül porba hulltak Balog Zoltán dicstelen pályafutásának ideje alatt, most egy áltudományos összeesküvés-elméleteket propagáló, a társadalomtudományokat baromságnak tartó, kötelező hitoktatás és erkölcstan-hívő orvosmenedzsertől várja bárki, hogy a magyar oktatás kóros versenyképtelenségét ledolgozza? Az elmúlt nyolc év módszeres pusztításait egy olyan ember fogja eltakarítani, aki szerint az emberi minőség meghatározója az istenhit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.