A Momentum sikertelenségét és az együttműködés hiányát is szóvá tette az ATV A nap híre című műsorban Vágó István Orosz Annának. A DK-s politikus szerint a Momentum volt az a párt, „amelyik minden együttműködéstől elzárkózott, kivéve egy-két helyet”. Hozzátette: most hallja a párt vezetőjétől, hogy le kell ülni és egyeztetni kell. „Miért nem a választások előtt csinálták?”- kérdezte a stúdióban ülő Orosztól.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Azért nem a választások előtt csinálták, mert

1. a fidesz szekerét tolják
2. a saját parlamenti helyükért, ingyenpénzért küzdöttek.
3. egyedül akartak kormányt váltani ? Minta szél. Vagya vona.
4. nem akartak ezek semmit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Azért nem a választások előtt csinálták, mert

1. a fidesz szekerét tolják
2. a saját parlamenti helyükért, ingyenpénzért küzdöttek.
3. egyedül akartak kormányt váltani ? Minta szél. Vagya vona.
4. nem akartak ezek semmit.
Eriksson
@Peller Anikó: Leginkább a négyes pont a telitalálat. Fe-győr polgártárs csak immel-ámmal ált bele a választási kampányba, s boldogan lépett vissza bárhol, ahol ezt kérték. Több légy egy csapásra: Így arcvesztés nélkül kihátrálhatott a cirkuszból, ráadásul büszkén feszíthetett, hogy ő mekkora hazafi,mert ellenszolgáltatás nélkül segítette az arra rászoruló pártokat.
Ráadásul parlament kívüli mozgalomként nagyobb a mozgástere.
Eriksson
@Shikari: Így igaz, csupa hangember. Azzal, hogy megakadályozták az olimpiarendezést, azt hiszik, hogy beírták magukat a történelembe.
Commenter
tele lenni tetszik narancsos zsetonnal?
Jozefina
Körülbelül ez felelne meg egy normális vitakultúrának!!! Viszont vitatkozni, beszélni kell és szükséges a legégetőbb problémákról!!!
Ezért nem értem orbánt sem, hogy miért nem áll ki egy normális vitára a választások előtt???
Commenter
@Jozefina: azért, mert őfőkegyelmessége nem vitázik. Nem vitázik az ellenzékkel, meg is mondta. Sőt pláne Karácsony Gergellyel nem/sem. Ebben nincs vita mert mióta minden (volt) miniszterelnök partnere felmosta vele a vitában a Tv stúdiót, azóta nix pofázás, nix vita.Viszont ma az közölte hogy az EU-val hajlandó tárgyalni. Ki a qrva anyja ez a szennyláda, és mi ez a disznóól jellegű visszaröfögés részéről? Itt max az EU nem tárgyal tovább vele, és pénzcsapot rögtön elzár. Itt ebben a fórumozók részéről nincs vita,egy két kivételt leszámítva.
Peller Anikó
@Eriksson: a mi oldalunkról nézve (nem a tiedről) a "boldogan lépett vissza bárhol", ahol ezt kérték éppen a pozitívum.

Minden párt részéről ez lett volna a tisztességes, államférfiakhoz méltó magatartás, ezt csak te tudod a szemére hányni.
F_Viktor
@Eriksson: Ez a számodra "egy blogger", a fityesz közpénzből támogatott seggnyalója, a pestisrácoktól, amiknek csak egyetlen feladatuk van, a karaktergyilkosság!
Eriksson
@Peller Anikó: @F_Viktor: Most hányjátok a szememre, mert ezt írtam?
Láttam több vele készített interjút, mindegyiknél az jött le, hogy nem is igazán van kedve ehhez a választósdihoz. Mintha erőltették volna a dologra, pedig neki porcikája se kívánja ezt.
Eriksson
@Peller Anikó: Mi oldalunk? Én nem oldalból írtam, hanem látható reakciókról. Mintha F.Gy.A megkönnyebbült volna. Szerintem még nincs kész ilyen kihívásokra.
Elképzelhető, hogy eredetileg csak a NOlimpia megszervezésére volt megbízatása.
Eriksson
@F_Viktor: Miben hazudott a "seggnyaló"? Ott a kép a cikkben ami letagadhatatlan, s az maga a karaktergyilkosság. Itt van még egyszer, ha elkerülte volna a figyelmed: matete.pestisracok.hu/wp-content/uploads/sites/23/2018/05/11majegyfegyorlejmol.jpg
Commenter
@Peller Anikó: csak úgy tűnt, mintha akarnának...
Eriksson
@Commenter: és a többiek Éppen most néztem meg egy műsort, ami témájában pont idevág:
www.youtube.com/watch?v=58IYi5lAvnA
Commenter
@F_Viktor: még jó hogy cikkben nincs ott az antall szoborról egy kép. A Momentum parlamenten kivüli párt vagy inkább mozgalom jelenleg. Majd pár év múlva eldől kik is valójában, majd ha esetleg a Parlamenten belül is OV ellenzéke lehetnek. De ne, nem kell még + 4 év Ov-ből a jelenlegi mell. A Momentum érdekesebb lenne egy szakértői kormányban hiszen jól képzett humán és reál értelmiségiek hozták létre. Akkor Hadházy Ákos és Mellár Tamás se szóljon most már mint ellenzéki? Mert ők is a Fideszből indultak ahogy FGYA is?
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Miben hazudott a "seggnyaló"?"

Pl.
"Sőt, további költségvetési tízmilliókra is számíthatnak."

Miért is?

vagy:
"apropó, arról továbbra sincs semmi hír, hogy milyen pénzből jött létre a Momentum, miből fúrták meg az olimpiát, miből élnek az „úri gyerek” vezérek."

1) Hazug módon azt sugallja ez a fityeszes seggnyaló, hogy pártpénzből élnek a Momentumos vezérek, pedig ők nem közpénzből, hanem adományokból működtetik a pártot, valamint nem saját kocsmájukra (vállalkozásuk) kapják a közpénzeket, mint egyes pestisrác(ok)!

2) Maga a mondat lényege is hazugság, mert nyilvános, átlátható volt működésük:
nolimpia.com/nolimpia-penzugyek-mibol-mire/
F_Viktor
@Commenter: Nem rajongok a Momentumért annak ellenére sem, hogy Dániában az egyik a Momentum helyi vezetője az egyik legjobb barátommá vált.
Kicsit csiszolnak még programjukon, akkor erős, véleményadó párttá erősödhet, sok embert kivihetnek azokra az utcákra, terekre, ahol orbán verhető lesz.
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:31
Ismereteim szerin a választási kampány során éles ellentét alakult ki az Orosz - Hajnal páros és FGYA között a tematikát és taktikát illetően is. Utóbbi lemondását is felajánlotta emiatt. Tudtommal ő visszalépés párti volt, míg előzőek ezt ellenezték!
Hogy a végén hogyan egyeztek ki, nem tudom.
Én Hajnaltól azt hallottam, hogy ő szociáldemokrata és ezt a vonalat képviseli a pártban is.
( Erre én csak azt mondhatom: no komment!)
bencemacska
@Commenter: ma, 11:55
Figyelj ide egy kissé! Nem ismételnéd meg ezt magyarul? Én az általad emlegetett és használt egyik nyelven sem értek!
És olyan kíváncsi vagyok a mondandódra!
Eriksson
@F_Viktor: Mondod te.
Viszont, ha így folytatják, úgy járhatnak mint az Együtt, Juhásszal az élen. Előbb-utóbb visszájára fordul a tarhálás.
De, ha megfelelő helyről biztos a támogatottságuk, akkor biztosítva lesz a jövőbeni megélhetésük. Nem gondolod?

Egy kósza gondolat szeget ütött a fejembe. F.Gy.A. mint egy, az ország kiadásaival szembeni elkötelezett fiatalember, úgy felháborodott az olimpiával kapcsolatos esztelen pazarláson, hogy egymaga rögtön az egész vagyonát (?) beáldozva kezdett aktivistákat (akik ugyanúgy fel vannak háborodva) toborozni, s legott aláírásokat gyűjteni a NOlimpia programhoz.
Egyes-egyedül. Segítség nélkül. Ill. pár száz forintos támogatásokból. Ez nonszensz.
bencemacska
@Eriksson: ma, 13:01
Nem gondolod, hogy ő tudta, az ő pártjuknak még korai ez a megmérettetés?!
Ez volt az első számú ellentét a párt vezetésében!
Eriksson
@bencemacska: Úgy gondolom. Ezért írtam 13:09-kor, hogy "Szerintem még nincs kész ilyen kihívásokra."
bencemacska
@Commenter: ma, 13:44
Bocsáss meg, a 15:18 nem neked szól, hanem Durbincsnak!!!
nem tudom, hogy ütöttem el!
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:29
Igen észrevettem, de én késve olvastam a te beírásodat.
Le vagyok lassulva!
Commenter
@bencemacska: arra kértem szépen és kevésbé szépen az állítólag az anyanyelvén, hogy ne szólaljon meg. Erre romá(n)ozott egyet. Nem én vagyok d. azt elhiheted, én csak Commenter vagyok nincs több nickem. Többet én d-re nem reagálok az tuti. Nincs itt olyan topic amit ne trollkodott volna fullosan szanaszét! Te jobban vagy már?
Eriksson
@bencemacska: Remélem azért jól vagy már.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Előbb-utóbb visszájára fordul a tarhálás."

Ne féltsd őket, van példa, hogy 5 nap alatt majd 100 milliót sikerült összegyűjteniük ellenzéki politikusoknak, ami szintén azt jelzi, hogy az ország többsége nem orbánt és rezsimét támogatja, az utcákon leváltható a maffia!

Írod:
"...egymaga rögtön az egész vagyonát (?) beáldozva kezdett aktivistákat (akik ugyanúgy fel vannak háborodva) toborozni, s legott aláírásokat gyűjteni a NOlimpia programhoz."

Ha nem csak az orbán propaganda jutna el hozzád, figyelted volna a NOlimpia mozgalmat, akkor tudnád, hogy nem kellett "beáldoznia egész vagyonát"!

De nagyon eltértél a seggnyaló hazugságaitól!
Eriksson
@F_Viktor: Elmagyarázzam, hogy ki a hazug seggnyaló?
Commenter
@bencemacska: technika ördöge? vagy techika "egere"? Ha utóbbi ereszd rá a klikkelőre cicát, hogy megnevelje, én is mást lájkolok néha, főleg amikor már eléggé fáradok.
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:40
Még egy szívkoszorúér tágításom hátra van!
Utána talán javulok!
Eriksson
@bencemacska: Szerencsére rögtön érezni a hatását. Nekem is volt már kétszer 2012-ben és 2016-ban.
bencemacska
@Eriksson: ma, 14:41
Jóember, erről szól a cikk, amelyről eszmét cserélünk!
Azaz ennek egy részletéről!
Eriksson
@bencemacska: Igen, tudom. De más olvasni és más hallani.
Commenter
@bencemacska: vigyázz magadra bencemacska! Gyors gyógyulást!
Eriksson
@durbincs: Egyszer a románok nagy ásatásba kezdtek, hogy hátha találnak valamit, ami igazolja, hogy ők már a római-korban is ott voltak.
A szorgos munka meghozta gyümölcsét, találtak egy régi nagy kőtáblát a következő felirattal “Ave Cezar Vavan” Megörülnek, hiszen kezükben a bizonyíték, már nem érheti szó a ház elejét, csak a “Vavan” szót nem értik, de a többi egyértelműen igazolja, hogy római-kori.
De a hiányzó részt majd a tudósok kitalálják, addig is a Bukaresti Nemzeti Múzeumban a helye.
Jöttek is a látogatók, ám egyszer csak a sokaság arra figyel fel, hogy egy székely paraszt iszonyatosan röhög. Oda is súgja neki a múzeumőr:
– No, te székely! Ne nevess ilyen hangosan, mert elvisz a Szekuritáte.
De a székely csak nevet, és nem bírja abbahagyni. Be is viszik kihallgatásra és kérdezik, hogy min nevet ennyire.
– Hát, csak azon, hogy nem az van oda írva “Ave Cezar Vavan”, hanem az, hogy “A Véce Zárva Van”.
bencemacska
Az igaz, hogy franciát tanultam, de csak rövid ideig, és már nem tudok semmit (1956!). Románt sohasem.
Miből gondolod, hogy a kettő keverékét megértem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.