Egyértelműen és súlyosan beavatkozott a választásokba a Kúria, "miután elvett egy mandátumot a kormánypártok választóitól"; a testület intellektuálisan nem nőtt fel a feladatához - ismertette Orbán Viktor miniszterelnök álláspontját sajtófőnöke, Havasi Bertalan a PestiSrácok.hu-nak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Nekem nagy kedvencem Szánthó Miklós jól fizetett szakértő.A Fidesz klotyóját bármikor illatos rózsakerté varázsolja,mindig rohadt hosszú és kitartó dumával.Most is
csipetke
Amit a fidesz és orbán csinál,az a pofátlanság csimborasszója.Mindenki tudja,hogy milyen mocskos módszerekkel nyerték a választást,hiába jelentettek 180 helyről vétséget,a seggnyalonc patyi szerint nem történt semmi olyan,ami indokolná ezekben a körzetekben az újraszámolást.Pedig ha megteszik,lehet,hogy nem csak ez az egy mandátum ugrana a fidesznek.Most,hogy a kúria végre lépett valamit,még orbán van felháborodva.Nevetséges...
advocat
Ezt még az Egyesült Államok elnöke sem engedné meg magának! Rosszabb, mint a kommunizmus. Így lett kis hazánkban újra egypártrendszer, és szeretett, nagyon tisztel vezetőnk, ki éljen soká, mert megérdemeljük! Nyugi! 2063-ban is ő lesz a miniszterelnök, ha még marad valaki magyar, e 93 ezer négyzetkilométeren.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.