Legalább ezt az egyet, az alakuló züllést bojkottálja már az ellenzék… Egy ellenzéki bojkott talán a sajtó bojkottját is kiváltaná. A sajtóról beszélek, nem a nyalonc- és terrormédiáról! Minősíthetetlen körülmények között kezdi meg „munkáját” az új „parlament”. A paprikajancsi házmester kitiltotta ismét a neki nem tetsző újságírókat. Érdekes: nem vetődött föl – legalábbis nincs róla hír – a züllés médiabojkottja!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A cikknek igaza bojkottálni kellene az ülést !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A cikknek igaza bojkottálni kellene az ülést !!!
tulipan
Milyen megnyugtató is lenne pedig, az egész naranlcséParlament bojkottja!!!
Madácsi Pali
@papa.49: vagy in kább megakadályozni! A g^ci úgy sem mer a nép közémenni.
papa.49
@Madácsi Pali: Dehogy ott reszket a golyóálló VW transporterben, a kevlár fehérneműben, ez egy gyáva szar nem egyéb !!!
Madácsi Pali
Emberek ha ez a züllés megalakul semmi nem véd meg minket az Orbán Királyság kikiáltásától!
Már napvilágra került, hogy a legeső soronkövetkező (a fos lágyságú 7.)módosításba bekerül a korona tisztelete és az ebből eredő ezeréves allamberendezkedés óvása! Kel nekünk Orbán király?
Jozefina
Szerintem a teljes ellenzéki oldalnak kivétel nélkül nem lenne szabd résztvenni az alakuló ülésen. De hiába minden ők már nyeregben érzik magukat a következő 4 évre. Majd megy a cirkusz, a látszat hőzöngéd (Bernikével az élen) és semmi nem véltozik!!!
Igazából a fidesz-kdnp-és képviselőkön kívül valamenninek ott kellene lenni a tüntetők között!!!
Madácsi Pali
Akik még voltunk katonák, azoknak emlékezni kel erre: "Én ... esküszöm, hogy a Magyar Népköztársaságnak hûséges katonája leszek.

ALKOTMÁNYUNKHOZ, törvényeinkhez híven, becsülettel teljesítem kötelességemet. Elöljáróim és feljebbvalóim parancsának engedelmeskedem.

Esküszöm, hogy hazámat, annak határait, FÜGGETLENSÉGÉT ÉS ALKOTMÁNYOS RENDJÉT rendjét életem árán is megvédem. Az ellenséggel alkuba soha nem bocsátkozom, ellene mindenkor bátran harcolok. Szabadságharcos és honvédő elődeink példáját követve zászlóinkat, csapatainkat, bajtársaimat el nem hagyom. Fegyvereinket és egyéb harci eszközeinket megóvom. A katonai ismereteket elsajátítom. A nemzetközi hadijog előírásait megtartom, az állam- és szolgálati titkot megőrzöm. Alárendeltjeimről a legjobb tudásom szerint gondoskodom.

Teljes életemben mind békében, mind háborúban szeretett magyar hazám igaz polgárához méltó módon viselkedem."

Tehát nem az alaptákolmányra, nem a koronára, és nem az ezer éves királyságra esküdtünk fel! Ez vonatkozik a jelenlegi fegyveres testületek tagjaira is!

ORBÁNÉK NYILTAN BEISMERVE PUCCSRA KÉSZÜLNEK!
Madácsi Pali
@papa.49: sok ember azt is az oldalára todja forditni. Ha a kereke nem éri az aszfaltot nem megy ő sehova.
Madácsi Pali
@Jozefina: csak az orbán dinasztia érezheti a feneke alatt Orbánia trónját! Akik leteszik az esküt a Dunába velük Orbán után.
tulipan
@Madácsi Pali: Na és?? Kit érdekel, ebben az országvan???
verőce21
Mindenki nagyon izgatott? Az Egyesült Magyar Kommunista Ellenzéki Párt (EMKEP), élén MZ/Y -nal, vajon előlép-e mint az "Új ellenzék"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.