Alig néhány órával az új parlament alakuló ülése után a Duna parton futottunk össze Kunhalmi Ágnessel. A képviselőt arról faggattuk, milyen a hangulat a T. Házban. Ne feledjük! Orbán Viktornak több mint tíz évébe telt, mire összekalapálta a jobboldalt egy monolit tömbbé, „egy a tábor egy a zászló” jelszó alatt. Ma 6-7 pártból áll a Fidesz. Ehhez képest a baloldal polarizálódott, széttöredezett, és az MSZP még ketté is szakadt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nagyon harcos a kis csaj, még sokra viheti, ha hagyják neki. Ahogy a lejáratások beindulnak nehéz lesz neki talpon maradni, A szocik nem egy olyan párt ahol tűzbe mennek egymásért.
Ez történelmi hátrányuk is mivel a szociáldemokrácia eleve egy régi háttér, nehéz lesz új arculatot is találni nekik, úgy hogy a széles rétegek bizalmát is megszerezzék.
A mai ideológiákat felülírják a globálisan jelentkező változások, amire nincs társadalmi megegyezés nemzetközi és nemzeti társadalmakban sem. Ez a terep ifeális egy olyan rendszernek, amiben élünk, de nem az a polgárainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.