A kommunista diktatúra miniszterelnöke szerint egyre mélyül a népeink közti barátság. „A közös jövőképek és ideálok összehozhatnak embereket akkor is, ha kilométerek ezrei választják el őket egymástól” - írta Orbán Viktornak újraválasztásához gratuláló levelében Kína miniszterelnöke, Li Ko-csiang.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Messziről tényleg ilyen jól látszik?

Igazán lenyűgöző mondat a baráti kínai üdvözletben

A derék MTI jóvoltából (na jó persze „Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatta el az MTI-nek.”) értesülhettünk róla, hogy „Kína miniszterelnöke, Li Ko-csiang levélben gratulált Orbán Viktornak újraválasztásához”.
A dologban nincs semmi különös, hisz ez csak egy udvariassági gesztus, ami a diplomácia lényege (nem nem Wazze rosszul tudod az az arrogáns, pökhendi pattogás, amit a mi külgarázdánktól szoktál meg az nem diplomácia). Azonban az egyik első gondolata kifejezetten árulkodóra sikerült: „A közös jövőképek és ideálok összehozhatnak embereket akkor is, ha kilométerek ezrei választják el őket egymástól”! =))
Commenter
@RonaGyuri: Hát ez...gyönyörű. Kommunista diktátor a neokommunista nép-nemzeti álkeresztény diktátornak. :((( Bravó, valamit (a diktatúra kiépítését, létrehozását mégis jól csinálta OV. :((( Sztálin, Rákosi, Mao, Ho Si Minh meg a többi büszkék lehetnek most...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.