Az Alkotmánybíróság, miközben halogatja az állásfoglalást az igazán fontos ügyekről (CEU-törvény, civil szervezetek vegzálása), kisebb dolgokban azért időnként belecsíp a kormányba. Most például azt magyarázta el, hogy a rendeletalkotás során nem szabad túllépni a törvényben kapott felhatalmazáson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez az ÉVTIZED, ha nem az ÉVSZÁZAD legmormidabb vicce annak tudatában, hogy az ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG .. É R V É N Y T E L E N!!!
.
----- Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének bizonyítása
www.facebook.com/notes/tibor-geri/az-alapt%C3%B6rv%C3%A9ny-k%C3%B6zjogi-%C3%A9rv%C3%A9nytelens%C3%A9g%C3%A9nek-bizony%C3%ADt%C3%A1sa/942530109159507/
.
???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ez az ÉVTIZED, ha nem az ÉVSZÁZAD legmormidabb vicce annak tudatában, hogy az ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG .. É R V É N Y T E L E N!!!
.
----- Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének bizonyítása
www.facebook.com/notes/tibor-geri/az-alapt%C3%B6rv%C3%A9ny-k%C3%B6zjogi-%C3%A9rv%C3%A9nytelens%C3%A9g%C3%A9nek-bizony%C3%ADt%C3%A1sa/942530109159507/
.
???
Commenter
@tudode: ALAPBÓL SEMMIS az ALAPTÖRVÉNY! Bocs, nekem is beragadt a Capslock. Az alaptörvény az ÉVSZÁZAD VICCE és T. Alkotmánybíróság, nem tévesztendő össze a nevében azonos német GRUNDGESETZ-zel, mert a lopott név ellenére köszönőviszonyban sincs azzal! Adtak tehát adtak a semminek egy jókora pofont.
Hallgatnának inkább a T. Alkotmánybírák Kolláth György kollégájukra aki még a választások előtt kimondta hogy az Alaptörvény semmis!
tudode
@Commenter: .
.
.
Ami hátborzongató, minősíthetetlen mindazoktól, akiknek HIVATALBÓL szt feladata lenne, hiszen
.
Ettől "hangos" a net!!
.
Íme:
.
----- Google beír: alaptörvény közjogilag érvénytelen
Nagyjából 10 100 találat (0,37 másodperc)
.
www.google.hu/search?ei=Gcb1WuOiOIL_sQH7qbywBA&q=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&gs_l=psy-ab.12..0i7i30k1.399710.399710.0.402023.1.1.0.0.0.0.149.149.0j1.1.0...0...1.1.64.psy-ab..0.1.149...0.IduLi7YQabc
-------------------------------------------
.
---- Youtubeba beír: alaptörvény közjogilag érvénytelen
Kb. 86 találat

www.youtube.com/results?search_query=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen
.
Vörös Imre alkotmányjogász esszéje óta hihetetlen, hogy MINDAZOK .. k u s s o l n a k, akiknek .. o r d i b á l n i u k .. kellene ahelyett, hogy úgy viselkednek, mint melléktermék a fűben!
.
Felháborító!
tudode
@Commenter: .
Sőt:
.
---- Google beír: Magyarország nevű állam nem létezik
Nagyjából 54 100 találat (0,44 másodperc)
www.google.hu/search?ei=M8r1WqjtFsu7UYOMmqgD&q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&gs_l=psy-ab.1.0.0i71k1l5.0.0.0.34377.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0...1..64.psy-ab..0.0.0...0.GjtiZrHYCeo
.
Még jogi ismeret nélküli is RÉMISZTŐ, azoktól a POLITIKAI KALANDOR/SZÉLHÁMOSOKTÓL, akik többnyire JOG-ÁSZOK!!
Commenter
@tudode: szerinted aki még mindig csigapostával levélben "kommunikál" a választóival a "nemzeti konzultáció során és totálisan másra, a spin doctora ex-feleségére bízza a hivatalos FB oldalának a kezelését azt mennyire érdekli azt internet? Semennyire! Szerintem meg se tudja különböztetni a PC-t egy vályútól a laptopot a lapdogtól...
Könyörgöm, nem kussolnak azok itt (is) ordibálnak a fórumon ahogy te is, csak tudod, ilyen kétharmados többséggel szemben ők a lenézett lesajnált törpe kissebség...
Ez van. De meddig még? Meddig lehet itt az hogy egy semmirekellő a törvény, az ország és a hatalom úgy kb 2030-ig?! Ennyire előre tervez!
Commenter
@tudode: JOG-(talan) tökfilkók akik ásznak képzelik magukat már 12 éve...a vezír
meg az évfolyamtársai lassan 30 éve...
tudode
.@Commenter: .
Elnézést. Kieg,
.
magyarország nevű állam 'jogilag' nem létezik
Commenter
@tudode: pont emiatt kellene kisezerrel ütni a vasat, ébresztő az EU-nak is! Egy jogilag nem létező államba tolták és tolják a csilliárdokat WTF?!
tudode
@Commenter: .
.
Félelem tartja gúzsban az országot.
.
Még a választás előtt a vonatkozó cikkekhez számtalanszor komenteltem azt, hogy az ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN, stb., és a hozzászólók sem merték még TETSZÉSÜKET sem nyilvánítani!
.
És a nyakkendő mögé bújva urizálnak az/azok, akik MEGERŐSZAKOLTÁK az országot!
tudode
@Commenter: .
.
Olvastam, hogy .. t u d a t á b a n .. vannak, de félnek a HATLÖVETŰ etetőjétől, attól, hogy követőik akadnak, amelyre van is példa!!!
.
Most villog az AKÁRMILYEN MÓDON megszerzett 2/3.ával, hasonlóan talán még 2012-ben, amikor a CÖF-je ,, békemenetezett, azaz kirakatpolitikázott a rafcsi "falusi gyerek v. fasza gyerek, v mi???!
Commenter
@tudode: bocsi, olvastam az összes kommentedet mindet asszem mindet lájkoltam. Tényleg dühös lehetsz ha direkt capslockkal írsz...
tudode
@Commenter: .
Közjogilag! Akkor is úgy, mint a befőtt???
Commenter
@tudode: kicsit hamar nyomtam meg az "elküld"-öt. Karácsony G próbálta mantrázni hogy ő arra a halom szemétre ami a tákolmány nem fog fölesküdni...Brüsszelt arra kérte hogy a lisszaboni szerződés 7. cikkelyének értelmében ne Mo-t büntessék, a Fővám téren 15 én a köztársaságot éltette jó hangosan mindenki aki így gondolkodott azt hitte igen menni fog ez. Ennél többet nem tehetett, ugye az elcsalt és a bérvoksok, a kollaboráló lmp, a parlamenten kívül rekedt momentum, az igazi ellenzéki összefogás amely csak egy pillanatra létezett márc 15-én...azt a pillanatot ott és akkor az ellenzék sajnos elszalasztotta..ez, akárhonnan is nézem történelmi bűn, mert lehet hogy 2030-ig a nyakunkon marad ez dagadt Armaniba bújtatott sertésszar(zsák)...
tudode
@Commenter: .
A divatból kiment gyors-, és gépíró a szakmám, tíz újjal, vakon gépelek!
.
Nem vagyok dühös, "csak" szomorú, mert féltem aggódom a jelenlegi aktívakért, és a gyermekekért, akik erre a KILÁTÁSTALANSÁGRA, BIZONYTALANSÁGRA nem ízlelhetik meg azt, hogy az ÉLETNÉL NINCS NAGYOBB MÓKA! Karitatív beállítottságú, és tehetetlen vagyok!
Commenter
@tudode: ja elvannak ők mint a befőtt. de attól hogy a nép elvan mint a befőtt, attól egyszer majd a lé amiben elvannak na az már most rohadt. Fel fognak ébredni a befőtt-lét komfortzónájából, itt egy kénes gyufaszikra is elég ehhez a tegnapi performansz után, bízz ebben!
Commenter
@tudode: hát a karitatív beálllitottság az, amiből itt igen kevés van ez becsülendő.De ne gondold hogy tehetetlen vagy, azzal hogy ide írsz sokat teszel, és bátor vagy nem tehetetlen. Köszönet a soraidért.
tudode
@Commenter:
.
De sztem véráldozatot ez a bagázs nem érdemel. Csak több százezer tüntetőre MOZDUL meg ez a rakás szerencsétlenség, hasonlóan a NET-sekhez, és a KERETSZÁMOSOK-hoz.
.
Sztem a rendvédelmisek tudtak volna a BONTÓBALTÁJUKKAL valamit elérni, de a Pintér et. kimerészkedett.
.
Emlékszünk?
.
Ezek sztem még a KÖZÉPSZINTET sem ütik meg az olvasgatásukkal, az állampolgárok rosszabb tulajdonságaira játszva!
tudode
@Commenter: .
.
Köszönöm a megnyugtató szavaidat, de 83. évesen többre már nem futja!
tudode
@Commenter:.
.
A remény hal meg utoljára, velem együtt!
.
Nincs félelemérzésem, hiszen 10 évesen megéltem a II. világháborút, de utána épült, szépült az ország, EZEK meg mindent széthordanak!
Commenter
@tudode: ez csak amit ide írtál, ennek az értéke felbecsülhetetlen: nagyon sok. Talán felébreszti azokat is, akik eddig még lájkolni sem mertek. A kor nem számít. Az csak egy évszám. Lélekben megtörhetetlen és fiatal vagy. Nézz rá erre az elmeroggyantra 54 éves de a fekete lelke ott ül a vizenyős szemében és kismillió éves lélekben, kismilliió éve, sőt évszázadok öta rohad.Bocsánat ezért a kissé ezoterikusnak tűnő blabláért...
Desischado
Atya gatya, ez 2030-ig itt akar ülni a nyakunkon?! Akkor én lelépek!
Commenter
@tudode: micsoda életút. Én nem akarok többé háborút forradalmat vért látni! Mert elég volt róla tanulni és hallani meg a tv-ben látni. Ezekért minden vér verejték és könnycsepp kár...de vannak olyan aljasok hogy provokáljanak és lövessenek ha már a hatalmuk inog..kétségem sincs e tekintetben!
Commenter
@Desischado: én is! Annyira feldühített hogy itt adom ki az összes dühömet!
tudode
@Commenter: .
Na jó, jó!
.
Az a 2/3 "is" csak hasonló szemfényvesztés, mint az EGÉSZ TEVÉKENYSÉGÜK!
.
Hiszen feltalálták a SPANYOLVIASZT, az un. .. g y ő z t e s -- k o m p e n z á c i ó t, amely mögött NINCS VÁLASZTÓ, nem érték el még választáson résztvevők 50%-át sem.
.
O1G úgy fél a népétől, mint a fába szorult féreg, pedig CSAK RAJTA MÚLT, hogy megbecsülje magát, és ne ÉLJEN VISSZA azzal a hatalmával, amelyet valójában már 98-ban is a Torgyán dr úrnak köszönhetett!
tudode
@Commenter: .
Egy életen át végig kíséri azt aki átélte a borzalmakat.
.
Még mindig bombázókra asszociálok, ha félálomban repülőgép zúg!
Commenter
@tudode: így igaz mert ha nincs az FKGP nincs nagykoalíció sem.
tudode
@Desischado: .
Azzal az INDOKKAL, hogy addig tart a következő EU-s költségvetési szakasz!
tudode
@Commenter: .
Rettenetesen idegesítő, ahogy olvasgat, de legalább MÁR NEM HADAR úgy, mint amikor panaszkodott a Fekete Doboznak, hogy AGYON VERI AZ APJA, és úgy utálja!!!
.
www.youtube.com/watch?v=U5q-AmbOU6A
.
De a faterja is megéri a pénzünket, mivel elfogadta a székházeladásból a bányánkat!
.
tudode
@Commenter: .
Már mit sajnál?
.
Amibe nem hal meg az ember MEGERŐSÍTI!
Commenter
@tudode: már a székházeladás miatt is örökre buknia kellett volna. AJ az mdf elnöke mosta ki akkor a trutyiból a fhb-n keresztül ez sem titok, olvasható volt a 24.hu-n.
Commenter
@tudode: csak az angolok hisznek ebben a közmondásban. Whatever doesn't kill you makes you stronger, azt hiszem így mondják.
tudode
@Commenter: .
.
Azért hasonlóan az országhoz, a .. c s a l á d j a .. is fura módon működik!
.
Lévai Anikó az Ökonomikus Szeretszolgálatnál dolgozik az elesettek, a menekültek, a cigányok érdekében.
.
Az egy szem fia pedig megalakította a FELHÁZ nevű szektát, és színpadról gyógyít.
.
www.youtube.com/watch?v=Rh4UWBce73U&t=191s
.
A nagylánya pedig a MI LÁBUNKON ÁLLDOGÁL!
.
Őkelmének pedig a Lőrinc barát gyűjtöget úgy, hogy már az ORSZÁG MÁSODIK LEGGAZDAGABB!!! Na ki?
tudode
@tudode: .
.Jav. Kieg.
.
.
Őkelmének pedig a Lőrinc barát gyűjtöget áttételesen úgy, hogy már az ORSZÁG MÁSODIK LEGGAZDAGABBJA!!!
.
Na ki?
tudode
@Commenter: .
"Ennek" csak megszületni volt nehéz!
.
Kitartatja magát! Hol Sorossal, hol Simicskával, aki NEM MERÉSZEL ELŐJÖNNI A FARBÁVAL, oszt' Lőrinc, és ki tudja még kik, mik!
.
Az oknyomozó újságírók nélkül szentté lenne avatva!
.
Ja meg a világháló is megörökíti "csodálatos" politikai művészetét, amelyet őkelme "szakmának" becéz!
.
Nagyon nehéz "ezekről" nyomdafestéket tűrően megnyilvánulni!
Commenter
@tudode: ja őkegyelmessége...aki 2030-ig tervez!
tudode
@Commenter: .
Ember tervez, Isten végez, ha van Isten valahol a világegyetemben, v hol?
.
Azt tapasztaltam, hogy a MI HÁTUNKON FÁT LEHET VÁGNI egy ideig, de ha felkerűl az 'i'-re, "o"-ra a pont, pont, vesszőcske, akkor NYÚLCSUKA!
Commenter
@tudode: jól tapasztaltad. készítheti a nyúlcipőt
tudode
@Commenter: .
Ha lenne legalább magához való esze, akkor EZEK UTÁN nem erőszakolta volna ki ezt bujkálást, mint a rablók, csak ők nem a NÉP, a szernyákok elől futkároznak, az ügyész haver pedig megjátssza a süketet, a vakot!
Mekkora balhét csináltak a Schuslágból, meg a Simonbó pár milla miatt!
.
Előfordulhat, hogy MILLIÁRDOKRA nincs .. j o g s z a b á l y, v annyi élet!
Commenter
@tudode: hát igen, Iványi Gábor is azt mondta h, már rég börtönben lenne a helyük!
tudode
@Commenter: .
Fejemben volt ez a cikk, de vagy a korom, vagy a tavasz - nem jutott az eszembe!
.
Lehet, hogy a "falusi gyerek" házassága is érvénytelen, mert csak valami szervezet, v mi lett a felekezetéből, és ő eskette, meg keresztelte 1-2 utódját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.