Tisztelt Márki-Zay Péter!   Tudjuk, hogy rengeteg a gondja, baja, tudjuk, hogy a családjára is kell időt szánnia, de kérjük, hallgasson meg! Kérjük, hallgasson meg, mert nem siránkozni, panaszkodni szeretnénk, és mert nem meggondolatlanul, elkeseredésünkben fordulunk Önhöz, mindent alaposan megfontoltunk, jogilag is előkészítették olyanok, akik értenek hozzá: mi csak “bolhák” vagyunk, akik a “senkik” nevében …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A párhuzamos valóságok országában, ahol a miniszterelnök kétharmados beiktatási ígéretei között a lovagiasság szabályainak betartása is szerepelt, tovább folytatódik a hódmezővásárhelyi fidesz hatalmát a semmiből derékba törő Márki-Zay Péter polgármester meghurcolása. Az állami propaganda egyik felületén olvasható, hogy súlyosbodnak a problémák Hódmezővásárhelyen és veszélybe került az önkormányzat működése, mivel Márki-Zay Péter polgármester nem a településsel, hanem országos politikai kérdésekkel foglalkozik. Ehhez képest a polgármester egy szombati Facebook-videóban részletesen beszámol a város helyzetéről és egészen megdöbbentő dolgokat mond, amelyek azt igazolják: nagyon is foglalkozik az egykori városvezetés mocskos ügyleteivel. Pont ez a baj. Számomra például döbbenet, hogy a korábbi fideszes atyaúristenség még a néhai polgármester temetését sem fizette ki. Ennél súlyosabb, hogy úgy általában sem fizették a számlákat, mert a városnak nem volt pénze. Sok száz milliós tételeket tologattak egyik évről a másikra, az önkormányzat működését pedig az éppen beérkező fejlesztési pénzekből finanszírozták. Az is kiderült, hogy az önkormányzat 240 millió forinttal tartozik a városi kórháznak, januárban meg egy egymilliárdos fejlesztési előleget használtak fel arra, hogy ne tűnjön fel: likviditási problémák vannak és mínuszban van a város. Nem meglepő, de legalább nem is mulatságos: az új főellenség Márki-Zay Péter. Rendes fideszesnek illik őt gyűlölni, fideszes politikusoknak pedig egyenesen munkahelyi kötelessége. Ez különösen olyankor visszatetsző, amikor olyan figurák fikázzák, akik az életben semmit nem bizonyítottak azon kívül, hogy remekül képesek élősködni a közpénzből, de felelősséget még véletlenül sem hajlandóak vállalni semmiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.